Hur man använder vetegroddsolja

Hur man använder vetegroddsolja


Mörk färg med en robust doft som påminner om spannmål, är vetegroddsolja fördelaktigt för både människor och djur. Oljan avlägsnas från groddar vete kärna och finns i oraffinerad och raffinerad. Det kommer inte som fristående olja eller en transportör olja för att späda eteriska oljor. Något dyr, är vetegroddsolja som lämpar sig för matlagning, kosttillskott, externt och kosmetisk användning. Dessutom är vetegroddsolja ett naturligt komplement lämplig för sällskapsdjur.

Instruktioner

En kock med vetegroddsolja. Vetegroddsolja har en av de rikaste källorna till vitamin A, E och D. Det ger hög proteinhalt. Lägg till hemlagad salladsdressing eller duggregn ovanpå pasta eller grönsaker. Lägg till bakverk. Skär olivolja eller vegetabilisk olja med vetegroddsolja. Alternativt, substitut linfrö olja för vetegroddsolja. Värm inte vetegroddsolja. Dess värdefulla egenskaper bryts ned i hög värme.

2 Behandla mindre brännskador och minska ärrbildning. Prick en vetegrodd kapsel. Smidigt gnugga olja direkt på brännskada eller irriterad hud. Vetegroddsolja är rik på antioxidanter och har regenerativa egenskaper. Oljan är mycket användbar vid behandling av torr, sprucken och åldrande hud. Applicera flytande olja måttligt till huden för att förbättra blodcirkulationen. På grund av dess vitamin och antioxidant innehåll, återfuktar den och skyddar efter exponering för effekterna av UV-strålar.

3 Reparation slits och trasiga nagelbanden med vetegroddsolja. Gnid upp till ¼ tsk på naglar och nagelband innan sängen varje kväll. Det finns även färdigförpackade krämer och fuktgivande.

4 Utnyttja vetegroddsolja som bärare olja för att öka dess stabilitet och dess hållbarhet. Aromatiska oljor minska sin intensiva korn doft. Vetegroddsolja är alltför tjock i konsistensen att stå ensam för massage, hårbehandlingar, eller hudvård. Hitta egenvård recept på nätet och i böcker om naturlig lore eller hälsa rättsmedel. Leta upp det lätt i ingredienserna i hårprodukter, krämer och kosmetika. Använd olja för sina antioxidanta fördelarna och hög vitamin resurser.

5 konsumera vetegroddolja internt som ett kosttillskott i vätskeform eller kapsel. Den innehåller en viktig källa till näringsämnen: järn, tiamin, niacin, fosfor, magnesium och zink. Rik på vitamin A och B stöder vetegroddsolja friska muskler och organ. Laddade med vitamin E, dess antioxidanter hjälpa till att förebygga åldrande hud och upprätthålla mot hjärtsjukdomar. Vetegroddar i allmänhet är högre i protein än de flesta köttprodukter.

6 Använd vetegroddolja som kosttillskott för husdjur. Vetegroddsolja främjar en glänsande päls och frisk hud. Djurägare kan blanda några droppar med sällskapsdjur eller korn. Studier har visat torr hud och mjäll är kraftigt reducerad i husdjur inklusive boskap. Ett märke, Tutta Bella, erbjuder en ekologisk giftfri första hjälpen salva kallas Animali Belli. Det svartabörshajar en mängd fördelar, inklusive lättnad för torr, sprucken hud, eksem och psoriasis.