Hur man ställer in ett 0800 nummer

Hur man ställer in ett 0800 nummer


Många företag i Storbritannien använder 0800 telefonnummer att låta sina kunder att ringa dem gratis. Verksamheten är ansvarig för kostnaderna för dess 0800 nummer, vanligtvis en uppsättning månadsavgift och en hastighet per minut av telefonlinjen används. Det råder ingen brist på telekommunikationsföretag som tillhandahåller denna tjänst till företagskunder, och arbetet med att inrätta ett 0800 nummer är mycket enkelt.

Instruktioner

1 Hitta ett telekommunikationsföretag som registrerar gratis 0800 nummer. Titta på nätet för att jämföra avgifter och villkor. Det är en konkurrensutsatt marknad, så det är värt att shoppa runt för att få bästa möjliga resultat. Bekanta dig med alla relevanta regler och villkor för varje paket, så att du vet exakt vad du skulle begå till. Välj det paket som bäst passar dina behov.

2 Bläddra i 0800 siffror tillgängliga för dig att använda via din valda telekommunikationsföretag. Gå till ett nummer som är lätt för dina kunder att komma ihåg, eller kan vara en akronym kopplad till ditt företag. Experimentera med olika siffer- och bokstavskombinationer tills du får den bästa.

3 Fyll i nödvändiga pappersarbetet med teleföretaget. Beroende på företaget, kan detta göras online, med post eller via telefon. Ge företaget din företagsuppgifter, faktureringsinformation och antalet fasta du vill att 0800 samtal vidarekopplas till.

4 Du får bekräftelse från telekommunikationsföretag som din ansökan har godkänts och att din 0800 nummer är live. Räkna med processen för att ta mer än cirka 24 timmar.