Steg-för-steg om hur du konverterar ett garage till ett rum

Steg-för-steg om hur du konverterar ett garage till ett rum


Konvertera ditt garage till ett extra rum ger mer livsrum till ett hem, ofta utan bekostnad av större strukturella förändringar. Oavsett om du behöver ett lekrum för barnen, en tonåring sovrum, eller ett hemmakontor, kan ändra ditt garage göra susen. Med uppmärksamhet på väggar, en värmekälla och ett nytt golv, som en gång var utrymme för familjens bil kan bli vardagsrummet för alla att njuta av.

Instruktioner

1 Ta garageporten, om du planerar att göra en tre-säsong rum att inkludera skjutbara skärmen eller glasdörr. Bygga en mur som stänger i garaget-dörröppningen, som innefattar ett fönster om det är en del av din design plan.

2 Isolera väggar, eftersom de flesta garage förvaras svalt och har ingen. Antingen lägga isolering i ark och täcka den med gips, eller har den blåses in i väggarna och sedan täcka dem. Använd en mask om du installerar egna isoleringsplattor. Överväga att anlita en professionell om du planerar att använda blåst-installation.

3 Lägg till en garderob, eller om det är en del av planen, ett badrum i detta skede av renoveringen. Installera belysning som matchar resten av huset. Bestämma om garaget kan anslutas till huvudvärmekällan i huset. Om inte, installera en alternativ värmekälla. Se till att dörren som förbinder posten från garaget till resten av huset är inbjudande.

4 Måla insidan av rummet. Nästa, antingen installera mattan under betonggolvet eller skapa ett nytt golv av laminat eller kakel. Dekorera det nya rummet med ditt tema och lägga till inredning.