Twin Tip Ski Tricks

Twin Tip Ski Tricks


Twin-tip skidor har låst tiotals trick för blivande freestyle skidåkare. Eftersom svansen av skid höjs, eller vänt-up, som framsidan är, är det möjligt för åkaren att ta av bakåt, eller "switch" och "land switch" samt. De flesta moderna skid tricks kräver användning av twin-tip skidor.

180 Spin

Det enklaste snurrar, är 180 ett bra knep att börja med för att få en känsla för landning bakåt. Räkna ut vilken riktning är mer naturligt att snurra medan på skidor. Gör detta genom att stå på torr mark utan skidor, hoppar i luften och snurrar utan eftertanke. De flesta människor kommer att snurra till vänster. På skidor, hitta ett litet hopp, närma sig den med måttlig hastighet, lossna hoppet och spinn. Om du snurrar till vänster, ser över din högra axel att upptäcka landning när du kommer ner. Ständigt öva 180 som landar switch tar ett tag att känna sig bekväma.

Switch 360

Gör en omkopplare 360 ​​kräver skidåkaren både startar och landar switch. Innan denna manöver, vara säker på att du kan göra switch 180s och regelbundna 360s samt vara något bekväma skidåkning bakåt. Hitta en liten till medel hoppa och närma sig den medan skidåkning bakåt. Titta över axeln på den sida du kommer att snurra mot. Rotera överkroppen i den riktning som du tar bort. När du kommer runt 180 grader, börjar upptäcka din landning. Titta på där du kommer att landa som din kropp kommer runt och du landar.

Lincoln Loop 180

Vet hur man gör en Lincoln slinga innan du lägger på 180. En Lincoln loop är ett trick där du tar bort från ett hopp, kasta din kroppsvikt på ena sidan och göra en sidledes flip-- nästan som en kärrhjulsluster i luften utan din händer vidröra marken. För att lägga till 180, när du är ungefär tre fjärdedelar av vägen genom luckan, rotera underkroppen i 180-graders rörelse och leta efter din landning. Du kommer bara att komma ut för att bli omvänd, så det kan vara förvirrande i början. Med praktiken kommer 180 komma naturligt.

noll Spin

I detta trick, närma dig hoppa switch eller bakåt, och mark omkopplare utan att göra några varv i luften. Detta trick kommer att hjälpa dig att bli van vid skidåkning switch utan att lägga några tekniska svårigheter som är förknippade med spinning eller vända. Helt enkelt se över den önskade axeln när du närmar dig hoppet och fortsätta titta över samma axel som du landar, hålla skidorna rakt och böjda knän.