Hur man fångar en Libra Man

Hur man fångar en Libra Man


Våg män tenderar att vara extremt social och utåtriktad. De har en djup kärlek till vackra människor, platser och saker. Om du vill fånga en Libra man, måste du lära känna honom först.

Instruktioner

1 Lär känna honom först som en vän. Våg män är mycket flirtig och utåtriktad så du kanske inte vet var du står med honom först. Om du lär känna honom som en vän i början, kommer det möjligt för honom att lära känna dig personligen innan du romantiskt involverade. Det skulle också bidra till att göra lite forskning om sin sol tecken, så plocka upp en astrologi bok från en bokhandel och läsa avsnittet Vågar.

2 Var social och utåtriktad. Våg män har många vänner och de älskar att vara omgiven av människor. Om du har en utåtriktad personlighet, kommer du omedelbart slog bort det med lättroad Libra kille. Delta i gruppaktiviteter såsom camping, helg stranden resor eller dans parter. Vågen man kommer att uppskatta din kärlek av sociala aktiviteter.

3 ser bra ut. Sanningen är att Libra män som skönhet i allt och det inkluderar kvinnor. Så, se till att alltid se din bästa när du är ute med en Libra man.

4 Planera en romantisk dag för två. Prova en picknick i en vacker park med vin och en gourmet picknickkorg. Du kan också planera en middag med levande ljus med biff och hummer. Din sofistikerade smak och genomtänkt planering kommer att imponera på honom.

5 Dusch honom med kärlek och tillgivenhet. Våg män älskar att bli förförd. De älskar också romantik och skönhet.