Hur man gör en Clay Naruto

Hur man gör en Clay Naruto


Naruto är en animerad karaktär i den japanska mangaserie. Han har många olika detaljer som skiljer honom från den genomsnittliga animerade figuren. Sminket av hans kläder är ganska färgstark. Färgen på hans ögon och hår kommer att kräva en del detaljarbete. Det är viktigt att få rätt logotyp på pannbandet. Med detta i åtanke, att fullgöra denna uppgift måste du vara uppmärksam på detaljer och följ anvisningarna.

Instruktioner

Att huvud och kropp

1 Rulla ut en liten boll av beige lera ungefär en tredjedel av storleken på din handflata för huvudet. Kavla ut en boll av apelsin lera om två tredjedelar storleken på din handflata för kroppen. Knåda lera för att säkerställa att det är smidig och lätt att forma.

2 Gör huvudsektionen i en tät, jämn boll. Gör detta genom att placera bollen i handen och gör cirkelrörelser med hjälp av andra sidan. Placera kroppssektionen mellan handflatorna. Flytta händerna fram och tillbaka för att skapa en cylinder form. Placera huvudet på toppen av kroppen du just gjorde.

3 Nyp av två små bitar av ljusblå lera och en liten bit av beige lera. Rulla dem i dina händer. Använda ljusblå lera för att skapa ögonen. Tryck de två ögonen in i framsidan av huvudet nära toppen. Använd beige lera för att skapa näsan. Skjut in näsan i ansiktet strax under och mellan ögonen.

4 Rulla ut en mörkblå lera pjäs som är ungefär en fjärdedel av handflatan. Dela upp den i två lika stora bitar. Använda en bit när bandet. Gör detta genom att rulla den fram och tillbaka med händerna för att göra en cylinderliknande form och placera den runt midjan. Upprepa dessa steg men den här gången gör den andra biten platt och bred. Bifoga bit runt axlarna, övre bröst och övre delen av ryggen.

Efterbehandling detaljerna i Face

1 Använd en tandpetare för att skapa eleverna för ögonen genom att peta en liten sot i mitten av varje öga. Skapa näsborrarna på näsan genom att trycka på tandpetare upp in i botten av näsan och rullande tandpetaren i en cirkelrörelse. Använd en hantverkskniv för att skära ett leende i ansiktet. Köra en krökt linje tvärs över ytan från mitten av ett öga till mitten av det andra ögat strax under näsan.

2 Använd en tandpetare för att dra whiskers en på varje sida av ansiktet.

3 Rulla ut två små bitar av beige lera. Ta två bitar och platta till dem i en halvcirkel form. Dessa kommer att vara öronen. Fäst öronen direkt över från de ögonen på vardera sidan av ansiktet. Ta tio små bitar av gul lera för att göra håret. Platta till bitarna i triangulära former. Fästa bitarna sida vid sida på huvudet.

4 Ta en bit mörk blålera och en liten bit av silverlera. Gör mörkblå lera bit in i pannbandet. Ta silverstycket och göra det till en liten rektangulär form som passar inuti den främre delen av huvudbandet. Använd en tandpetare för att dra logotypen på silverlera stycket. Gör en liten halv cirkel inne i en större halv cirkel från höger till vänster. Ansluter toppen av den lilla cirkeln med botten av den lilla cirkeln. Tälja en triangel som är ansluten till den övre bottensidan av den stora halv cirkel.

Göra armar, ben och krage

1 Rulla ut och knåda fyra apelsin lera bitar som är lika i storlek lite längre än kroppen. Dessa är benen. Bifoga dem till botten av kroppen. Ta två små bitar av mörkblå lera. Knåda och platta till dem i två rektanglar för att skapa fötterna.

2 Ta de andra två bitar och upprepa stegen för armarna, som är lite kortare och tunnare än benen. Ansluta dem till vänster och höger sida av kroppen. Kavla ut två små bitar av beige lera. Knåda dem och platta till dem i rektangulära former för att skapa händerna.

3 Använd två lika små bitar av vit lera för att göra kragen. Knåda och platta till dem i två rektangulärt formade bitar. Fäst varje bit strax under huvudet och ovanför bröstet. Lämna ett rektangulärt område av den ursprungliga oranga färgen mellan de två vita pjäser.