Hur kan man förhindra revolver märken från glasögon

Hur kan man förhindra revolver märken från glasögon


Om du bär glasögon, kan du själv har en mental lista över alla de skäl du önskar att du inte gjorde det. Det röda märket ofta kvar på näsan genom ramen eller kuddar som håller dina glasögon på plats kommer sannolikt att vara på den listan. Utöver att ha din optiker korrekt dimensionera dina glasögon och utrymme din revolver till din unika form, kan några andra taktiker hjälpa till att lindra frekvens eller svårighetsgrad av markeringarna.

Instruktioner

1 Har din optiker omvärdera din glasögon storlek - som representeras av tre siffror, bredd, den näsryggen och templet längd på baksidan av örat. Se till att dina glasögon överensstämmer med dessa mätningar.

2 Justera revolver vapen till finjustera dina glasögon "passning på näsryggen. Ta varje block och böjer försiktigt till en position som bättre kommer att ge näsan. Prova dina glasögon igen för att testa den nya passformen. Har din optiker göra detta om du oroa dig för att bryta dina glasögon.

3 Rengör dina glasögon och ansikte regelbundet för att avlägsna oljor, smink eller andra rester som kan irritera huden när fångade under dina glasögon.

4 Ta bort dina glasögon, om möjligt, när du svettas, vilket kan intensifiera röda märken.

5 Rotera mellan två par glasögon, företrädesvis en med en ram som vilar på näsan och en annan som använder ett nosstycke. Detta kan ge din hud mer tid att torka ut.

6 Använd en fuktighetskräm för att slåss torr hud, som är mer benägna att utveckla röda märken. Andra kosmetiska produkter, som en toner, kan krympa porer och minska glasögonmärken.