Idéer om vad man ska ha för en familj Bild

Idéer om vad man ska ha för en familj Bild


En familj bild fångar ett ögonblick i tid, så beslut om vad man ska ha för en familj bilden är viktigt eftersom du fundera på det meddelande som du vill förmedla. Som fotografiet fokuserar på din familj, samordna färgerna på kläderna för att indikera graden av familjen. Markera familjemedlemmar ansikten som du väljer necklines av dina kläder. Bestäm om du föredrar en formell eller mer avslappnade bild och göra lämpliga kläder val.

samordna färger

Snarare än klä familjen i matchande outfits, överväga att välja en bred färgskala för alla att följa. Genom att samordna färgerna, kommer du att skapa symmetri i ditt fotografi, men att varje medlem att bära kläder som de är bekväm i. Håll kläder detaljer såsom knappar eller rörsystem till ett minimum som du vill att fokus vara på din familj och deras ansikten. Eftersom artificiell belysning tenderar att vara i en cool färg, välja kläder i svart, vitt, blues och ljusa pasteller, snarare än varma färger som gula, röda och lila. Undvika ränder och mönster, som kommer att dra ögat bort från människor, och undvika trendiga kläder som daterar bilden.

Markera Faces

Målet i en familj bild är att fokusera på familjen och deras ansikten, så bär en V-ringad eller polo skjortan för att markera ansiktet. Minimera användningen av smycken och naken hud, som drar uppmärksamheten bort från ansiktet. För fullängds foton bära byxor som drapera bra, eller en lång kjol för att dra uppmärksamheten bort från dina ben. Grooming spelar en viktig roll i en familj bild. Blanda smink väl så det finns inga randig röda kinder, röda läppar eller suddig mascara. Kamma håret, eller gel vid behov för att hålla håret på plats. Stil hår att betona ansiktet genom att dra sidorna tillbaka för att avslöja kindbenen och ögonen eller användnings lockar runt halsen och käklinjen för att mjuka upp hakan. Och för män, raka innan bilden för ett rent utseende.

Formell eller informell

Kläder för en formell bilden ska likna kläderna du bär till kyrkan. Som exempel kan nämnas en kostym med vit knapp-down skjorta och slips, eller en konservativ klänning med dämpad smink och hår. Överväga att använda en mer avslappnad version av dessa kläder om det blir barn i skottet. Till exempel, lämna översta knappen öppna på en klänning skjorta, eller använd en clip-on slips. För en informell bild, klä din familj i jeans, stickade skjortor, tröjor, långa kjolar eller byxor. Detta kommer att ge en mer avslappnad look till din familj bild.