Viktiga saker som behövs för att leva på en tropisk öde ö

Viktiga saker som behövs för att leva på en tropisk öde ö

Viktiga saker som behövs för att leva på en tropisk öde ö

Är strandsatta på en öde tropisk ö är inte en vanlig människa idé om semester. Presentera överhängande fara och livshotande händelser, kommer dess tropiska skönhet snabbt ersättas av rädsla för det okända. Kreativitet och uppfinningsrikedom är avgörande för överlevnad, vilket syfte till poster ofta ignoreras och utnyttja alla tillgängliga resurser. Men även den mest kreativa inte kommer att överleva utan fyra element.

sötvatten

Mest öde öar ligger öde, eftersom de har salt vatten i stället för färskvatten. Vatten utgör mer än två tredjedelar av vår kroppsvikt och utgör 95 procent av hjärnan, 82 procent av vårt blod och 90 procent av våra lungor. Det fungerar i en mängd olika sätt att hålla våra kroppar friska, reglerar ämnesomsättning, matsmältning och arbetar med att förebygga olika former av cancer. För att överleva måste vattenfiltreringssystem utformas för att slå saltvatten i drickbart vatten och fånga regn när det stormar.

Mat

Mat kan vara svårt att hitta på en öde ö. Börja med fisk. En utmärkt källa till omega-3 fettsyror, till all fisk arbete sänka blodtrycket, främja en sund hjärnans funktion och minska risken för hjärtsjukdomar; de är också rikt på protein, fettsyror, vitamin D, kalcium och en mängd olika mineraler. Coconut är också mycket frisk, rik på protein, vitamin A, B, C och flera mineraler. Det fungerar också för att förstöra tarmparasiter, stärka muskelvävnad och dess olja kan användas för att läka nedskärningar.

Brand

Fire är en multipurposed nödvändighet för att överleva på en öde tropisk ö. Det ger värme i en kall miljö, värme laga mat och ljus när solen går ner. Om strandsatta utan tändstickor, en cigarettändare eller Firesteel, oroa dig inte. Gnistor kan göras genom att gnugga pinnar mot varandra eller slå stenar tillsammans. Låt inte elden att slockna en gång började. Dess rök kommer att vara en signal om din plats och dra uppmärksamheten från omgivande områden.

Skydd

Välj en plats att sova. Om du har ett tält på sidan går till den mest öde plats tillgänglig för att sticka ut. Om du ska skapa ditt eget tält, hitta någonstans som ger skydd från vind, skenet av solljus och stryker djur. Gör en tillfällig hydda med flexibla material såsom bambu, bark och blad. Skikt avgår från botten och upp när du skapar taket för att förhindra regn läckage, och stadig tältet mot en sten eller ett träd om det är möjligt för extra stöd.