Hur man reparerar en Rega Apollo

Hur man reparerar en Rega Apollo


Rega Apollo är en CD-spelare som använder en unik, högteknologiskt operativsystem för en optimal ljudupplevelse. Den har MP3 och WMA mediefunktioner, fjärrkontroll och högkvalitativa förstärkare. Om du behöver reparera Apollo CD-spelare, konsultera instruktionsboken och granska felsökningssteg för att reparera det på egen hand. Om du inte kan reparera det, kan du behöva konsultera Rega att få den reparerad eller utbytt.

Instruktioner

1 Kontrollera kabelanslutningarna och se till att huvudtillförseln är ansluten och uttaget slås på. Om frontpanelen är inkopplad och CD-spelaren fortfarande inte fungerar, kontakta tillverkaren att underrätta dem om den felaktiga enheten.

2 Inspektera anslutningarna utgångs på CD-spelaren. Dessa är belägna på baksidan av spelaren. Det kommer att finnas ett samband som identifierats som "Output". Om kabeln inte är ansluten, sätt i kabelanslutningen till "Output" på CD-spelaren.

3 Kontrollera anslutningarna förstärkare. Kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten och att det inte finns några slitna eller exponerade trådar på anslutningen.

4 Inspektera den digitala utgången, om du använder en, och se till att "DAC" är inställd på "On" position på CD-spelaren.

5 Kontrollera att det finns en skiva i CD-spelaren, och CD-etiketten är vänd uppåt i skivkammaren. Vänta alltid skivan att initiera först innan du trycker på play. CD-spelaren gör detta automatiskt, och det tar bara några sekunder. Välj det spår du vill spela och tryck på "Play".

6 Ta bort CD om den vägrar att spela. Kontrollera om smuts eller skräp på CD eller tecken på fukt på linsen. Rengör skivan med en torr trasa och sätt tillbaka den i skivkammaren. Låt linsen torka i ungefär en timme, om det finns fukt på den.