Trä Bat Rack Projekt

Trä Bat Rack Projekt


Håll vardagliga fladdermöss organiserad, rena och fria från flisning genom att utforma en enkel trä rack som håller och skyddar dem. Om ditt mål är att visa samlar fladdermöss i en visuellt tilltalande, mer genomarbetade rack, många alternativ finns tillgängliga för den idén också. Använd dina egna verktyg hemma, hyra dem från hemmet förbättring butik eller be butiken för att klippa din ved för dig. Oavsett hur du väljer att gå, kan med hjälp av återvunnet material hjälper dig att spara pengar.

Täckt Display Rack

Om du har en enda fladdermus som du i hemlighet värde mer än din bil eller hem, att bygga en täckt montrar passar dina behov. Börja här projektet genom att mäta längden av BAT sedan tillsätta 2 fot till den siffran. Bredden bör vara ungefär två fot bred. Om du har en signerad bild av en favoritspelare, som undertecknades baseball eller samlarkort, medger rum i utrymmet till vänster om bat att visa dessa poster. Om du redan har den nödvändiga trä i din verkstad, huvud ut till garaget och börja skära bort. Om du inte är så lyckligt lottade, ta dina mått till hemmet förbättring butik, välja önskad trä och be dem att klippa den till lämplig storlek. Glöm inte att plocka upp en förpackning med gångjärn för dörren samt en bit av plexiglas också tillskuret.

Fladdermöss och mer lagringsutrymme

Lagra alla dina favoritbaseballmemorabilia i en allmän plats. Undvika misplacing mindre poster lika betydande värde till din bat samling genom att lägga till en lägre lagerhylla område för bollar, kort och samlare enhetliga bitar såsom hattar eller dubbar. Detta rack alternativ står ungefär sex fot lång när den är klar, så se till att du har gott om utrymme i din avsedda rummet innan bygga det. Skriv ut gratis nedladdningsbara bilder, levererar listor och bygginstruktioner på nätet från en webbplats som träindustri verkstad.

Funktionell Daglig användning

Om du bara söker efter en plats att lagra basebollträn som du regelbundet använder på fältet, bygga en over-the-dörr hängare är ett lämpligt alternativ. Före start detta projekt, kontrollera bredden på öppningen mellan toppen av din dörr och dess valv inramning. Om inget utrymme är naturligtvis uppenbart, ta en slipmaskin eller ark av slippapper och långsamt nagga tillräckligt trä för att rymma upp i racket. En över-dörren alternativet är ett ställ som kommer att hålla två fladdermöss, en fäst vid varje överstycke. Att farkosten projektet, helt enkelt klippa din ved till storlek och fästa två halvcirkelformade bitar till mitten av remsan. En halv-cirkel tjänar till att fästa handtaget på bat och den andra spetsen. Du kommer att behöva använda två halv-cirkel klämma glider att undvika fladdermöss näven mot dörren när du öppnar eller stänger den.

återvunnet material

Om du inte vill spendera en massa pengar på material när utforma en fladdermus rack, vända sig till lokala sparsamhet butiker, garage och försäljning egendom eller goodwill och Frälsningsarmén i jakt på material. Tillåt dig själv att tänka bortom möbler och bitar du först ser framför dig när du söker genom dessa butiker. Kom ihåg att du kan alltid ta stora delar av trä eller en dörr bort av ett skåp Kina eller servering bar och bara använda en väggpanel som grund för ditt rack. Vänd dig till auto junkyards för glasbitar. Ring framåt innan du bege dig till din lokala bärgning gård, som vissa kräver att du tar dina egna verktyg för att ta bort delar. För en kall bakgrund alternativ inne i montern, be en country club om det har någon gammal konstgjord green torv som du kan använda.