Hur man säljer Kopiatorer

Hur man säljer Kopiatorer


Inte alla företag har gått papperslös. Företag fortfarande göra massor av papperskopior för att utföra dagliga uppgifter. De kan även använda sina kopierings mer än tidigare för att skanna dokument och bilder. Digitalkameror har vänt konsumenterna till amatörfotografer som också vårdar kvalitet kopiatorer att skriva ut sina familjeminnen. Det finns en marknad för att sälja kopiatorer.

Instruktioner

1 Få veta mer om företagare och konsumenter i området. Upptäcka vilka fördelar om kopierings betyder mest för dem. Läs facktidskrifter. Hämta rapporter som beställts av tillverkare från sina webbplatser. Ta reda på varför dina konsumenter vill kopiatorer.

2 Pris inventering innan du köper. Handla för kopieringsmaskin direkt med tillverkarna. Pris inventering med grossister. Förhandla bulk inköpspriser. Utse en drop-off plats för kunderna att ta in sina begagnade kopiatorer. Renovera dem och sälja dem vidare till nya kunder.

3 Utkast ett reklambudskap baserade på de viktigaste funktionerna och fördelarna med kopiatorer. Gör en lista över fördelarna med att använda dessa kopiatorer. Begränsa listan ner till de viktigaste fördelarna, baserat på din forskning.

4 Köp visitkort med ditt företags namn och kontaktuppgifter på dem. Skapa en broschyr om kopieringsmaskiner du säljer för att passera ut till berörda parter.

5 Bygg en webbplats som innehåller de bästa kopieringsmaskin modeller. Lista funktioner och specifikationer för varje modell. Lyfta fram fördelarna med att använda din kopiator modeller. Använd sökmotoroptimering för att dra trafik.

6 Fokus på en försäljning i taget. I boken "Hur man säljer: 100 hemligheter till försäljningsframgångar Plus De 35 gyllene regler för att sälja," Jeff Savage skriver: "Kunderna erhålls en efter en och det tar ett tag innan du har tillräckligt med kunder som kommer att ge en stor inkomst till dig."

7 kalla samtal företagare att ställa in presentationsmöten. Hitta listor i telefonboken.

8 Skapa en presentation i PowerPoint. Markera fördelar och funktioner i din verksamhet. Följ upp med företagare efter presentationen.

9 Köp tidningen annonsutrymme i fackpress för de branscher du arbetar på det mest. Förhandla priser med en reklam säljare från publikationer.