Hur man Virka en liten kanin

Hur man Virka en liten kanin


Virkning är idealisk för framställning av leksaker på grund av mångsidigheten hos konstformen. Använd samma grundläggande virka stygn i ett nytt arrangemang för att skapa en mängd olika former från platta till tredimensionella objekt. Virka en grundläggande kanin med användning av enkla former och tekniker; du är säker på att göra dagen för barn som får det. Du kommer att behöva mellan virkade färdigheter för att virka en kanin leksak.

Instruktioner

Virka kroppen

1 Gör tre luftmaskor med din storlek G virknål och kamgarn vikt garn; ansluta dem med en smygmaska ​​för att bilda en cirkel. Kedja en och göra fem enkla virka stygn inne i cirkeln, sedan gå med en smygmaska ​​att stänga.

2 Öka basen av kanin kropp. För runda två, kedja en och göra två enkel virknålar i varje stygn runt, sedan gå med en smygmaska. För runda tre, kedja en och göra en enda virka i den första maskan följt av två enkel virknålar i nästa maska; alternera detta mönster runt för totalt 15 enskilda virka stygn. Gå med med en smygmaska.

3 Skapa höjden på kanin. För runda fyra, kedja en och göra en enda virka stygn på framsidan loopar bara varje stygn runt. Gå med med en smygmaska, sedan för runda fem hakan ett och göra ett enda virka i båda slingorna i varje stygn runt och gå med en annan smygmaska. Upprepa runt fem till totalt 10 rundor.

4 Minska för kanin huvud. För nästa omgång, kedja en och arbete en enda virka i den första maskan, då enda virka två tillsammans under de kommande två stygn. Upprepa detta mönster runt för totalt 10 maskor, sedan gå med en smygmaska. För följande runda, kedja en och enkel virka två tillsammans hela vägen runt för totalt fem enkel crochet stygn.

5 Stuff kaninen kropp. Använd fingret eller din virknål att driva fiberfill eller annat stoppningsmaterial genom hålet i toppen av kaninen huvud. Fylla kanin med fyllning tills den är full nog att hålla sin form.

6 Klipp av garnet med sax, vilket ger en 6-tums svans. Trä denna svans på en brodernål och dra svansen tätt för att stänga hålet i kaninen huvud. Väv svansen över och runt hålet för att säkra den och dra sedan svansen i kaninen kropp för att dölja det.

Avsluta kaninen

1 virkas kaninen öron. För att göra detta, gör fyra luftmaskor; enda virka i den andra kedjan från kroken och i varje kedja över. Kedja en och tur, sedan enstaka virka över raden. Upprepa detta varv tills örat åtgärder halva höjden av kaninen kropp, sedan göra en smygmaska, skär garnet och dra den genom stygn.

2 Upprepa steg 1 för att göra en andra öra för kaninen.

3 Gör en liten pom med bitar av vitt garn. För att göra detta, vira garnet runt pekfingret - försiktigt så att du inte skär av cirkulationen - 10 gånger. Skjut öglorna av garn av fingret och knyt en annan längd av garn runt mitten av slingorna för att hålla dem samman som en båge. Skär sling ändarna och trimma dem att göra en pom.

4 Sy pom på baksidan av kaninen med hjälp av en brodernål och reservgarn svansar från knyta pom. Sy kanin öron till toppen av huvudet.

5 Trä några extra garn på en brodernål och använda den för att brodera en triangel på kaninen ansikte för hans näsa, sedan cirklar för ögonen och en leende mun.