Hemlagad piratfödelsedaginbjudningar

Hemlagad piratfödelsedaginbjudningar


Skapa spänning med handgjorda, pirat-tema inbjudningar i form av en skattkarta. Inbjudna gäster ser fram emot med förväntan att delta i en minnesvärd händelse. Gör inbjudningar som lovar spänning, äventyr, favoritmat och godsaker. Låt inbjudna blir nyfiken på vad spel och aktiviteter kommer att hållas, vilka priser kommer att delas ut och vilka förfriskningar serveras. Gör varje gäst som får sin karta inbjudan att känna sig speciell i att bli inbjuden till denna fest.

Instruktioner

1 Komponera en inbjudan på datorn med ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word. Använd en djärv bokstäver typsnitt som är konstnärlig stil, såsom Ravie, Chiller eller Blackadder ITC. Använda ord som är pirat i tema men är åldersanpassade till gästerna. Innefattar sådana ord som "ohoj", "kompisar", "plundring," grub "," buccaneer "," piratskepp "," grog "och" byte ". Ett exempel på inbjudan formulering kan vara:" Ahoy Mate: Cap'n (födelsedag barnets namn) inbjuder till (hans / hennes) piratfödelsedagsfest. Följ kartan på (datum för fest) där "X" markerar platsen (adress part) till plunderin "och byte, grub och grogg. Aye !! Gå med i skattjakt för den förlorade pärla och spela andra spel på kaptenens piratskepp, Jolly Roger (eller annat namn). Säg ja eller nej och släppte ut en ropa till (föräldrarnas telefonnummer). Arrrgh! Se ni då eller om du ska walkin 'plankan eller swabbin "däck. Var noga med att bära din pirat armband till festen. "

2 Skriv varje inbjudan, centrerad på papperet med den tomma kartan, i svart bläck. Har födelsedagsbarnet delta i skapandet av inbjudan genom att logga sitt namn om möjligt (som kapten _____) med färgade markörer. Han kan också lägga till några pirat klistermärken vid hans namn.

3 Skär 12-tums band av rött band med en sax. Rulla varje tryckt inbjudan och knyta den avslutades med ett band, glider i silikon armband med pirattalesätt som "Tvätta däck", "Huttra mig timmer" eller "Yo Ho Ho."

4 Skriv namnet på den inbjudna på utsidan av det valsade inbjudan.