Snabb och enkel ansiktsmålning Tekniker

Snabb och enkel ansiktsmålning Tekniker


Vi har alla sett ansiktsmålning som erbjuds barn på karnevaler, festivaler och andra semester händelser, och barnen älskar det absolut. Du kan helt enkelt inte kan gå fel förvärva egna ansiktsmålning kompetens, och det är faktiskt ganska enkelt. Innan du vet ordet av kommer du att vara stjärnan i grannskapet, och kan även ta denna talang till festligheterna själv och göra några extra ficka förändring. Nedan är de grundläggande teknikerna och några idéer för populära figurer, som är massor av kul för alla inblandade.

verktyg

För att utföra din ansiktsmålning färdigheter snabbt och enkelt som möjligt, är det viktigt att ha de rätta verktygen. Köpa högsta kvalitet färg som är listad som "Face Paint" och är FDA-godkända. Undvik hantverksfärger, vattenfärg markörer och särskilt metallic-färg som dessa kan vara mycket skadligt för huden och svår att tvätta bort. Du kommer också vill ha en liten, medium och stor borste, en påse med make-up svampar och massor av tvål och vatten.

Symboler och schabloner

Snabb och enkel ansiktsmålning Tekniker


Den absolut enklaste ansiktsmålning teknik är enkel symbol, oftast målade på en kind. Symboler skapas vanligen att representera temat för evenemanget. Patriotiska händelser kräver traditionella stjärnor och ränder. Sportevenemang kommer naturligtvis gynna laget färger och maskot. Julfester kommer att kräva röda näsor och candy cane kinder. Dessa är alla snabbt skissade med dina medel borstar storlek, och betonade runt kanterna med din mindre detalj pensel. Du kan också välja från ett brett urval av ansiktsmålning schabloner, finns på din lokala hantverk butik. Håll dina penslar rena och vänta på varje lager torka innan du lägger nästa.

masker

Snabb och enkel ansiktsmålning Tekniker


Som en part mask bör färgerna vara levande och design ska vara nyckfull. Be mottagaren vad deras favoritfärger är. Du kan skapa en fjäril mask för en flicka eller en polka-prickade pirat patch för en pojke. Denna konstruktion sträcker typiskt från öra till öra och lämnar munnen och pannan områden öppna. Använd din make-up svampar för att sprida de viktigaste färgerna över och runt ögonen. Separera designelement med hjälp av olika färger med din medelstora och stora penslar, och blanda alla ojämna linjer med fingrarna. Använd din minsta detalj borste för att skapa sista handen som att lägga glitter och en antenn på fjärilen.

djur Faces

Snabb och enkel ansiktsmålning Tekniker


Förmodligen den mest populära begäran av barn är ett djur ansikte. Det viktigaste att komma ihåg är att undvika realism, och fokusera på de uppenbara aspekterna av djur som målade. Med en svamp, försiktigt klappa och sprida vit färg över och under ögonen, och susa upp till en punkt strax ovanför ögonbrynen. Skapa ett nosparti med samma svamp, som börjar strax ovanför de övre läpparna och sträcker sig till precis under och bredvid näsborrarna. Med en ny svamp, sprida färgen på ditt djur över tomma områden i ansiktet. Använda ditt medium pensel och svart färg, lägger näsan och eventuella ränder eller fläckar. Avsluta designen med din minsta detalj borste och beskriva nosen, pekade ögonbryn och morrhår.