Fyra aspekter mellan regering & Business

Fyra aspekter mellan regering & Business


Regeringens roll i affärer kan vara kontroversiellt; men det är viktigt. Regeringen har en inverkan på olika affärsområden, såsom skatter som vissa företag betalar och även hur verksamheten bedrivs. Regeringen upprätthåller lagar som påverkar dessa - och andra - affärsområden.

skatter

Om du äger ditt eget företag och är din egen chef, är du ansvarig för arkivering och betala skatt. Dessutom, om du är anställd av ett stort företag och inte en oberoende leverantör, måste du ha skatter dras direkt från din lön. Företagen är skyldiga att rapportera alla resultat till regeringen - inklusive resultat anställda.

förordningar

Oavsett om du äger ditt eget företag eller arbeta som anställd vid ett företag, det finns vissa regler som du måste följa. Detta gäller särskilt inom det medicinska området och livsmedelsindustrin. Enligt United States Department of Agriculture, var regeringen bad 1906 av köttpackningsföretag att börja reglering och kontroll av kött. Detta berodde på de smutsiga och ohälsosamma förhållanden av en meatpacking hus i Chicago. Om du äger ett vårdhem eller arbeta på ett vårdhem eller liknande anläggning, det finns vissa statliga regler som du är skyldig enligt lag, att följa. Till exempel, Pennsylvania statliga regleringar kräver att högst fyra invånare kan leva i samma rum. Dessutom måste varje boende har en stol, spegel och stå i hans sovrum. Även om det finns vissa likheter i förordningar, lagar som reglerar företag varierar från land till land.

Statliga stöd

Regeringen har varit till nytta under åren på att rädda stora företag. Banker och biltillverkare har förlitat sig på regeringen att hålla sig borta från konkurs. "The New York Times", konstaterade i en artikel 9 februari, 2009 som banker, såsom Capital One Financial och Bank of America, har använt statliga stöd. Dessutom biltillverkare, såsom General Motors, har också använt statligt finansierade bailout hjälp för att inte gå i konkurs. Regeringen stöder också banker med sin Federal Deposit Insurance Corporation. Detta säkerställer att i någon bank som backas upp av FDIC, kunderna garanterade återbetalas åtminstone £ 162,500 om en bank skulle fallera.

Regeringen och Reklam

Regeringen Evens spelar en roll i hur en företag marknadsföra sina produkter. Detta är särskilt sant med tobaksbolag. De Centers for Disease Control and Prevention anger att märkningen av cigaretter är skadliga är den första förändringen som skett. Cigarett företag är också förbjudet att lufta reklam på TV. Regeringen upprätthåller dessa regler för att skydda barn från att främja cigarettanvändning. Ett annat exempel är delstaten Virginia, som förbjöd reklam som innehåller priserna på receptbelagda läkemedel.