Hur att förlänga en Oval Matbord

Hur att förlänga en Oval Matbord


Det finns många olika typer av ovala dining set. Om du har en som sträcker sig, då det förmodligen kommer med en, två eller tre blad förlängningar. Att lära sig att förlänga din ovala matbordet kan vara svårt om du inte har visat det rätta sättet att göra det. Du kan skada din tabell eller blad om det inte görs på rätt sätt, så det är viktigt att veta vad du gör.

Instruktioner

1 Titta på matbordet för att se om det skiljer i mitten. De flesta ovala matsalsmöblemang börjar runda och sedan förvandlas till en oval när blad placeras i mitten för att förlänga den. Om du inte ser en separation i mitten, kommer tabellen inte utsträckas till en oval matbord.

2 Lås upp låsen. När du vet att din blad sträcker sig ner på knä och titta under bordet för att se om det finns lås håller bordet säkra. De flesta lås finns på varje ände av tabellen - i mitten, där den separerar. Du bör kunna glida öppna låsen mycket lätt. Glöm inte att titta i mitten av tabellen för att se om det finns ett läge där också.

3 Titta under den ovala bordsskivan för blad om du har en egen lagrings bord. Du kan se dem viks i mitten eller de kan bara glida ut när bordsskiva öppnas. Andra kan glida ut i ena änden innan du ens öppna upp.

4 Öppna den ovala bords genom att dra försiktigt på varje sida, bort från den andra. Se till att du har öppnat bordet hela vägen för att dra blad för att förlänga ditt bord. Du kan behöva hjälp från någon om tabellen är svårt att dra isär, särskilt om det finns fukt i luften.

5 Dra försiktigt ut dina blad om de förvaras under bordsskivan. När du försiktigt bort den mängd blad som du vill använda för att förlänga ditt bord, rikta dem bredvid rätt hål och stänga bordsskiva. Lås bordet under när du är klar att utvidga den.

6 Njut av din förlängas ovalt matbord!