Hur man använder en BlackBerry 8320 som en TV Remote

Hur man använder en BlackBerry 8320 som en TV Remote


Teknik genom Unify4Life tillåter Blackberry 8320 användare att vända sin mobiltelefon enhet till en interaktiv universalfjärrkontroll använder IR-programvara. Unify4Life har infört AV Shadow utrustning som fungerar tillsammans med smartphone, med fullständig kontroll över alla hem ljud- och videoapparater.

Identifiering

AV Shadow box finns att köpa från unify4life.com på £ 64,90. Detta inkluderar kostnader för anpassning av själva enheten, och AV Remote Control Software Version 1.0, som behövs för att installera enheten på BlackBerry smartphone. När programmet har installerats, kan Blackberry telefonen användas som en fjärrkontroll via infraröd kommunikation mellan telefonen och AV Shadow rutan.

Fungera

AV Shadow placeras bredvid alla hem video / ljudutrustning och sedan inkopplad med de medföljande kablarna. Upp till fem hemanordningar kan anslutas till samma AV Shadow box. Varje hem video / ljudenhet kan sedan styras med BlackBerry smart telefon. Till exempel ger det dig att styra volymen och växla mellan programfunktioner. Två BlackBerry telefoner kan styra samma AV Shadow box, mot en extra kostnad på £ 3.

fördelar

De flesta hushåll som innehåller ett stort antal ljud och videoutrustning har ett antal olika fjärrkontroller för att styra varje enhet - AV Shadow box gör att varje hemutrustning som skall styras med bara en fjärrkontroll. Detta minskar röran och skär ned på elkostnader.