Hur man gör med en analog TV

Hur man gör med en analog TV


Varje analog TV-apparat kan innehålla upp till 3.63kg. av bly. Denna farliga materialet inte hör hemma i deponier, så när det är dags att kasta ut den analoga uppsättningen efter att du har konverterat till digital-tv, inte sätta ut med soporna. Oavsett var du bor, har du flera alternativ för återvinning en analog TV. De flesta av alternativen är gratis. Välj den lämpligaste metoden för bortskaffande för dig.

Instruktioner

1 Kontrollera med din stad Institutionen för farligt avfall att ta reda på om gemenskap tv bortskaffande program eller farliga avfall sanering dagar. Fråga när och hur man bli av med din analoga TV lokalt, sedan följa upp om de föreslagna hanteringsrutiner. De kan inkludera att lämna TV-ut för fastighetsnära insamling, föra den till en deponi, eller väntar på en stadsdel farligt avfall sanering.

2 Schemalägg en upphämtning från Best Buy. Tv pickups kostar en liten avgift om du köper en Best Buy TV - i så fall är gratis med leveransen av det nya objektet pickup.

3 Besök takebackmytv.com att söka efter lokala tv-återvinnings nära dig. Ring lokala anläggningar för att bestämma deras öppna timmar. Sedan, lämning TV.

4 Kontakta din tv-tillverkare att ta reda på om återtagande program. Dessa program varierar beroende på tillverkare. Företag som kör återtagningsprogram inkluderar Sony, Samsung, Panasonic och Sharp, enligt ta tillbaka min TV.