DIY: söta idéer för bröllop mottagning mat

DIY: söta idéer för bröllop mottagning mat


Bröllopsfesten är en tid för att fira nygift par med dans, dricka och viktigast av allt, mat. Även om det är bekvämt, kan catering en bröllopsfest vara extremt kostsamt och tidskrävande. Lyckligtvis är det möjligt att laga mat och förbereda bröllopet mat själv och ändå tjäna dina gäster roligt och läckra objekt.

aptitretare

Bröllop mottagning aptitretare kan vara elegant och roligt med hjälp av enkla ingredienser, men att uppmärksamma detaljer. Fyllda Gurkor Food Network Sandra Lee erbjuder ett recept för flytande och cream cheese fyllda gurka. Gurkorna har en randig detalj genom avskalning utsidan av gurka men lämnar varannan sektion intakt. Stoppningen av gräddost, gräddfil, lax och schalottenlök sätts i ett bakverk väska och tranporteras på toppen av varje gurka för att skapa en känslig berg av fyllning. Miniatyr Quiche miniatyr pastejer kan göras i en mängd olika kombinationer som passar köttätare och vegetarianer likadana. Genom att baka dem i miniatyr muffin kokkärl, kan de hoppat ur och placeras på servering fat. Pastejer "miniatyr storlek kommer lätt uppfylla den söta faktor.

Huvudrätter

DIY: söta idéer för bröllop mottagning mat


Kött och Veggie Kabobs Kött och grönsaker kebab är en söt huvudrätt idé; med en kombination av biff, kyckling, räkor och färgglada grönsaker, kommer kebab presentera en vacker regnbåge av färg när de är uppradade på skivorna. Mini Burgers Mini hamburgare eller skjutreglagen som de ofta kallas, är den ultimata söta livsmedel. De är lätta att göra, Allt du behöver göra är att rulla patties mindre än en normalstor hamburgare och köpa eller baka mini bullar. Genom att lägga till en krydda bar med sallad, tomater, lök och kryddor, kan gästerna klä sin egen mini hamburgare.

Smårätter

Smårätter kan serveras i enskilda serveringsfat. Rätterna uppradade på bordet ser elegant och sofistikerad. Makaroner och ost makaroner och ost är inte bara för barn längre. Det kan göras med en vuxen flare genom att lägga till specialostar som Gorgonzola eller Gouda. När skålen är kokt, kan det överföras till individuella ramekins för hotellets gäster. Skapa olika ost kombinationer och märka dem på bordet med hemgjorda kort eller en svart tavla. Frukt Kabobs frukt kebab kräver bara hacka och skiktning frukten på spett. De levande färger av jordgubbar, melon, äpplen och druvor kommer att leda till en färgstark sida skålen på serveringsbordet.

Bröllopstårta

En bröllopstårta kan vara tidskrävande och tröttsamt att göra på egen hand. Det finns massor av alternativ till bröllopstårtor som är snabba och kräver mindre skicklighet. Cupcakes Cupcakes är lätta att baka och ta mycket mindre tid att dekorera än en hel bröllopstårta. Glasyr färger kan anpassas för att matcha temat för bröllopet och inredda för att matcha stilen på bröllopet. Muffins kan placeras på en differentierad stativ eller uppradade på tabellen dessert. Cake bollar Cake bollar görs genom att baka en hemlagad eller färdiga kakmix, låta det svalna och sedan blanda kakan med glasyr. Kakan och glasyr blandning rullas till bollar och doppas i choklad. Kakan bollar kan anpassas med hjälp av vit choklad och färgning av choklad för att matcha bröllop färger. Choklad och glasyr rörledningar kan användas för att lägga ännu mer i detalj till kakan bollar.