Hur man blir en Skyltfönster Designer

Hur man blir en Skyltfönster Designer


Om du är kreativ och har en känsla för det dramatiska, kan en karriär som skyltfönster designer för dig. Skyltfönster designers, eller visuella handlare som de också kallas, komma med originella idéer och skapa visuella mönster för att främja och marknadsföra en butik image, deras produkter och tjänster. De arbetar i nära samarbete med reklambyrån, marknadsföring team och butiksägaren att se till att deras skyltfönster tema motsvarar den nuvarande marknadsföringsstrategi av verksamheten som de arbetar. Utsikter till arbete är bra för dem med talang, kreativitet och kompetens, men utsikter till arbete är bra för dem med talang, kreativitet, kompetens och en examen från en ackrediterad konstruktion school eller college.

Instruktioner

1 Ta en teckning och målning klass. Du kommer att skissa på färgade motiv för dina visnings idéer. Dina skisser måste vara av tillräckligt bra kvalitet så att andra kan förstå dina begrepp.

2 Registrera dig för en datorstödd ritning klass eller få ett program som du kan lära dig att använda på egen hand.

3 Fyll i en marknadsföring kurs, så att du kommer att förstå vad annonsen och marknadsföring team försöker åstadkomma med din skyltfönster.

4 Ta en upphandlande kurs för enkel konstruktion och elarbeten. När du ställer in visas, kommer du att ställa upp hela scenen från att använda rutorna under tyget för svindlande designelement för att koppla upp elektriska element såsom belysning och mekaniska fixturer.

5 Practice drapering stora tygstycken så att de låg naturligt. Många mönster kommer att använda tyg bakgrunder eller tyg baser.

6 Lär dig mer om färgteori och färghjulet. Du behöver en gedigen kunskap om hur färger fungerar tillsammans och hur man ansöker färglära till din design. Till exempel, i en klädaffär du kommer att designa kläder ensembler och klä skyltdockor, så du behöver veta hur färger fungerar tillsammans.

7 Intervju flera fönster display designers att lära sig om hur de kom in i verksamheten, vad de tycker är viktigt att förbereda för en karriär inom skyltfönster design och vad de föreslår nästa steg vara.

8 Få erfarenhet genom volontär eller inter för en etablerad skyltfönster designer eller en oberoende butik eller kedja.

9 Få en examen från en ackrediterad konstskola, högskola eller universitet. Det finns många grader som ger dig grunden du behöver för ett skyltfönster designkarriär. Arbetet med en karriär rådgivare på dina bästa skol plockar att se vem som kan erbjuda dig den mest direkta vägen till att bli ett skyltfönster designer, sedan registrera.

10 Skapa en portfölj av alla de mönster som du har skapat, i skolan eller professionellt. När du går på en anställningsintervju, den person eller grupp intervjua dig kommer att vilja se visuella prover av din talang och kompetens.