Sock Hop Idéer för skolor

Sock Hop Idéer för skolor


En Sock Hop är en dans typiskt hålls i high school gym eller cafeteria. Under 1950-talet de viktigaste krävs eleverna att ta bort sina skor för att skydda lacken på gymnasium golvet. Inkludera rock 'n roll musik, hula hoops och glass flöten för en fantastisk 1950 tema för någon skola dans. Barnen kan sock hop hela natten i jeans, t-shirts och pudel kjolar för att skapa en autentisk atmosfär.

Skapa stämning

Innan du ställer upp för stora dans, ge klassrummet en 1950 utseende. Läxar på eran och kultur för att förbättra elevernas natt. Introducera dem till musik artister i tid, så att de kan komma in i temat för dansen. Skapa en falsk diner för lunch med hamburgare, varm korv och pommes frites. Inrätta en mock drive-in för en eftermiddagsaktivitet i dina skolornas gym innan dansen. Funktions 1950 starlets du studerat tidigare i veckan. Skriv ut, kopiera och distribuera utbildningsverksamhet från undervisning resurs webbplatser för att ge dina elever, så att du har något att kvalitet.

dekorationer

Dekorera med en klassisk 1950-talet tema av svarta och vita rutiga dukar. Häng gamla 45 poster och rock 'n roll banderoller på väggen, eller har dina elever rita poster, klippa ut dem och hänga dem i början av veckan. Bind upp massor av ballonger för att skapa en festlig stämning. Hänga naturlig storlek jukebox affischer, eller hyra en riktig jukebox som barnen kan turas om att spela. Hand ut hår kammar och svarta glasögon för att göra natten mer äkta. Inrätta en glassbutik i ryggen där barnen kan köpa förfriskningar. Utse lärare eller chaperoner att tjäna och Top glass med barnens favorit behandlar. Förfriskningar kan innefatta chips, kola popcorn, root beer flottar och koks.

Spel

Värd en Rock 'n Roll Dance Contest, komplett med domare och en dans av med de sista två studenter kvar. En rockring tävling är perfekt, också. Den sista Hula Hooping vinner. En bubbla blåser eller "namn som Tune" tävling finns andra sätt att ge ut priser. Gift vinnarna med 1950-tema leksaker eller snacks, såsom en åtsmitande, jojo, jack stenar eller Mary Jane Taffy. Dans spel warm-ups kan få barnen började i på det roliga, såsom Stuck i Mud spelet. En person är "det" och måste springa runt röra så många som de kan. Varje person som de rör måste stanna upp och stå, fryst med benen isär och händerna ut sträckta, tills någon kryper genom benen. Om du inte har berörts, kan du krypa igenom någon ben. När du har fångats tre gånger, du är ute. Spelet är slut när alla vänster står stilla.

kostym Contest

För att skapa den perfekta atmosfären för skolan strumpa hop, erbjuda barn extra kredit för att bära sin favorit stil kostym. era kläder strumpa hop ingår jeans med vita T-tröjor, skinnjackor och pudel kjolar, eller klänning som en 1950 ikoner som Marylin Monroe eller Elvis. Har lärare eller chaperoner döma genom natten och belöna vinnarna efter rock n 'roll dance contest. Har en Elvis lookalike tävling och uppmuntra barnen att komma som Elvis som han såg på 1950-talet.