Vind Tattoo Idéer

Vind Tattoo Idéer


Utnyttja kraften i vinden, eller åtminstone ha den på din hud. Oavsett om du är en luft tecken, en hängglidare, en tornado chaser eller bara någon som älskar känslan av vinden i håret, kan du uttrycka känslan av upprymdhet vinden inspirerar i dig med en tatuering. Du hittar ett brett utbud av alternativ för kroppskonst bilder av vind.

Virvlande Wind Image

Tornado s virvlande rörelser representerar en dramatisk bild av vindkraft. Skildra en cirkulär vind med moln på din biceps eller axeln som ett yttre representation av energi och styrka du har. Be tatuerare att måla moln kring mitt vinden spiralen att klargöra vad det skildrar.

vind Face

Gammaldags barns sagoböcker innehöll ofta bilder av vinden som en magisk karaktär, vanligtvis avbildad som en mans ansikte pust en vindpust ur munnen, med moln eller vågiga luftledningar för luft. Om du använder din röst en hel del i ditt arbete, kanske du vill ha en av dessa bilder för att påminna dig om vikten av korrekt andning för att stödja röst makt.

Alchemical Air Symbol

Om du deltar i jordbaserade andlighet, arbetar du med de fyra elementen luft, jord, eld och vatten. För dig, är vinden manifestationen av luftelementet. Du kan signalera din relation till detta element för andra hedningar att läsa, samtidigt som något outgrundlig för icke-hedningar med gamla alkemiska symboler för luft. Den enkla uppåtriktade triangel med en horisontell linje strax ovanför dess bas förmedlar mycket att de insatta utan att avslöja något till utomstående.

Native American Symbol för Wind

Många indianstammar såg vinden som en kraftfull levande kraft som kan leda till kosmiska meddelanden till andliga ledare. Apache, Hopi och Navajo indianerna åberopat vindkraft med en symbol för en röd diamant, bredare än den är lång, mot en svart bakgrund. Om en del av ditt arv, genetiska eller andlig, härrör från dessa stammar, kanske du vill hedra den med en vindsymbol tatuering.