Rockstjärnor beter sig illa

Rockstjärnor beter sig illa

Introduktion

Backstage upptåg av många rockstjärnor är berömda vilda och excentriska. Men då och då detta dåliga eller vilda beteende spiller alla ut på scenen för alla att se. Oavsett om det är djuroffer eller helt enkelt slåss med fans i publiken, har vissa rockstjärnor chockade sin publik genom att gå utöver riken vad som normalt sker under en liveshow. Detta bildspel tar en närmare titt på några av de märkligaste saker rockstjärnor har gjort medan upp på scenen.

Andrew WK

Andrew WK är känd för sina kontroversiella texter och explosiva livespelningar. Dock är nyfiken sak om denna amerikanska rocker att han ofta blir så upphetsad medan upp på scenen att han börjar slå sig med sin mikrofon. I själva verket har en sådan bisarra beteende lett till olika efter ankomst sjukhusbesök för att behandla brutna ben.

Sinead O'Connor

Kända för låtar som "ingenting kan jämföras med dig", "Tack för Hearing Me" och "svält", Sinead O'Connor bedövade levande publik och tusentals tv-tittare i den amerikanska showen "Saturday Night Live", när hon slet upp ett foto av påven Johannes Paulus II när hon sjöng sin sång "Slåss den verkliga fienden." Den irländska sångerskan lämnade ingen i tvivel om vem hon själv ses som den verkliga fienden.

Marilyn Manson

Marilyn Manson är en av de mest kontroversiella rockstjärnor i modern tid. Låtar som "Sweet Dreams" och "det vackra folket" har vunnit honom miljontals fans över hela världen. Vid en nyligen konsert i Kanada, sångaren kollapsade på scenen. Först fans på konserten trodde att det var en del av showen, men de insåg snart något mer allvarligt hade hänt. Sedan denna händelse har det funnits spekulationer i pressen om utövande hälsa.

Andy Summers

Som gitarrist i The Police, Andy Summers var en viktig medlem av en av de mest kända banden i början av 1980-talet. Men under en världsturné på höjden av bandets berömmelse, musikern hade en kör med den verkliga polisen i Argentina. Summers blev arg när han såg en polis grovbearbetning upp en kvinnlig fan som ville komma närmare scenen. Låta sin ilska få det bättre av honom, gick han över och sparkade officeren i huvudet. Efter konserten blev bandet besök av en grupp bastant officerare som fortsatte att gripa Summers backstage.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne är en rockstjärna som är aldrig långt borta från kontroverser. År 1982 var han underhållande publiken på en konsert i Des Moines i USA när han plötsligt bet huvudet av en levande fladdermus orsakar blod att spruta ut i alla riktningar. Ozzy enda motivering var att han inte hade planerat händelsen och bat hade givits till honom av en medlem av hans besättning.

Noel Gallagher

Rowdy beteende är viktig del av vissa rockstjärnor liv. Till exempel Gallagher bröderna, grundare medlemmar i bandet Oasis, är inte främmande för den udda skrot eller två. Singer Liam Gallagher berömda förlorade två tänder efter ett slagsmål i en bar på turné i Tyskland. På scen bandet har också varit inblandad i våld. En spelning i Newcastle 1994 plockades efter några minuter efter en fläkt kastade ett slag på gitarrist Noel Gallagher. Bandets låtskrivare var återigen i krig några 14 år senare när en fläkt sprang på scenen och sköt honom i vissa talare under en spelning i Toronto, Kanada. Den Mancunian lämnades behöver sjukhusvård.

Jim Morrison

Fans av The Doors aldrig riktigt visste vad att förvänta sig från bandets karismatiska sångare när de gick för att se gruppen live. Jim Morrison skulle utför ofta berusade, förolämpa publiken och ibland skulle han även kollapsar i en berusad stupor på scenen. Bandets mest ökända spelning, som ägde rum vid middags Key Auditorium i Miami 1969, avslutades i sångarens stillestånd. Morrison, som tydligen hade druckit hela dagen innan sell-out konsert, uppmanade publiken att "få naken." Som Morrison och många i publiken fortsatte att ta bort deras kläder, visade det ett drag för långt för polisen och han greps och senare dömdes för blottande. Polisen hävdade att han hade visat sin penis till publiken. Bilden till vänster visar en bail bond undertecknats av Morrison efter hans gripande.

Axel Rose

Det är nu en vanlig syn att se människor inspelning och ta foton av band live på scenen på grund av den stora förekomsten av elektriska apparater som folk nu tar till spelningar. Men redan 1991 var det uppenbarligen något som Axel Rose, sångare i Guns N 'Roses, var inte beredd att tolerera. När en fläkt vägrade att sluta ta sin bild under en konsert i Saint Louis i USA, hoppade sångaren in i folkmassan att konfiskera kameran. Bandet heter sedan ett abrupt slut på spelningen leder till ett upplopp bryter ut bland 2500 personer i publiken.

Nikki Sixx

Nikki Sixx, basisten och viktigaste låtskrivare av Motley Crue, är en annan rockstjärna som hamnade lämnar scenen för att slåss med publiken. Sixx tog saken i egna händer när han och hans bandkamrater befann sig att bombarderade med föremål som kastas av fans av heavy metal-bandet Megadeth, som tidigare spelat som förband under en konsert i Mexiko. Trött på missbruk, Sixx fick ner från scenen för att handla slag med spelningen publiken.

Taylor Momsen

Taylor Momsen, sångare i The Pretty Reckless, chockade fans med hennes raunchy beteende vid en konsert i Barcelona 2011. Sångaren uppmanade alla tjejer som deltar i showen att gå upp på scenen under förutsättning att de var villiga att ta sina toppar av. Många tog henne upp på erbjudandet och hon fortsatte att famla, kyssa och klä fans när hon sjöng låten "Goin 'Down".