Hur man använder drysol Med en 35 cc

Hur man använder drysol Med en 35 cc


Drysol är en aktuell lösning medicinerad som hjälper till att kontrollera överdriven svettning eller hyperhidros i fötter, händer eller armhålor. Det är ett recept antiperspirant som finns i 35, containrar 37,5, eller 60cc (en cc är ett mått volymenhet lika med en milliliter, eller en tusendels liter). Lösningen appliceras direkt på huden. 35 och 60cc kommer i en plastbehållare som har en speciell "Dab-O-Matic" applikator som tillåter användare att "dab" på lösningen och kontrollera mängden tillämpas. Särskilda anvisningar bör följas vid tillämpningen av medicinering med denna applikator.

Instruktioner

1 Tvätta det drabbade området och torka noggrant med en trasa innan du använder 35cc Drysol med "Dab-O-Matic" applikator.

2 Applicera drysol till de områden av kroppen där du upplever överdriven svettning, såsom handflatorna, armhålor och klackar fot med den speciella "Dab-O-Matic" applikator.

3 Fäst applikatorn genom att skruva av locket på flaskan och trycka applikatorn på plats genom behållarens öppning, med den porösa sidan uppåt, tills den snäpper på plats.

4 Dab på en ljus skikt av lösning, genom användning av en nedåtgående rörelse med applikatorn. Lätt pressa flaskan och tippa upp och ner så att lösningen kommer ut.

5 Bär drysol för tre eller fyra nätter i rad tills överdriven svettning har minskat kraftigt. Fortsätt att använda drysol två gånger varje vecka eller efter behov för att upprätthålla och kontrollera överdriven svettning eller enligt anvisningar från din läkare.

6 Applicera drysol vid sänggåendet, eftersom lösningen måste vara i huden för sex till åtta timmar att arbeta. Vänta tills lösningen torka i minst 10 minuter innan du klär så att den inte kommer att lossna på kläder. Torka bort lösningen efter bär det under sex till åtta timmar. Om du använder det på kvällen, då kan du ta bort det genom att ta en dusch på morgonen.