Hur man drar Graffiti i Gimp

Hur man drar Graffiti i Gimp


Använda den grafiska designprogram GIMP, kan du digitalt återskapa utseendet av graffiti. Du kan använda Paintbrush Tool till frihand mönster, eller så kan du använda GIMP s Imigre-26 effekt, som omvandlar vanlig text till en graffitiliknande, tvåfärgade skapelse. Du kan anpassa vad typsnitt, storlek och färg genomförs för att uppnå en helt personlig look med texten av ditt val.

Instruktioner

1 Starta GIMP. Klicka på "File" och "Skapa" efter över pilen till "Logos" och sedan "Imigre-26." Denna alfa designen förvandlar alla typsnitt i graffiti-liknande, två-tonad text.

2 Skriv i "Script-Fu" pop-up dialogen den text du vill ska visas som graffiti.

3 Tilldela text och ramfärger. Bredvid "Textfärg" är en förhandsvisning låda med den färg som texten visas. Om du vill ändra färg genom att klicka på förhandsgranskningsrutan och välja färg på ditt val från "Script-Fu Färgval" rutan. Tryck på "OK" när du är klar. Ändra "Frame Color" av liknande klicka på den förhandsgranskningsrutan och följa samma steg.

4 Välj ett typsnitt genom att klicka på knappen till höger om "Font". Välj en titel från menyn Teckensnitt. Tryck på "OK". Sätt i "Teckenstorlek" och "Frame Size" du vill. Klicka på "OK." Graffiti-inspirerade logotypen visas i en arbetsbok.

5 Spara GIMP arbetsbok som en bildfil med hjälp av ett tillägg, t.ex. ".JPG." För att göra detta, klicka på "Arkiv" och "Spara som". Ange önskat filnamn. Tryck på "Spara".