Hur man gör Magnetisk Kylskåp Ramar

Hur man gör Magnetisk Kylskåp Ramar


I många amerikanska hushåll, är kylskåpet "kommunikations central" för familjen. Föräldrar skicka en + papper och rapportera kort, och barn visa upp de senaste konstverk. Många kylskåp är täckta med magneter, från souvenirer till tandläkarbesök påminnelsekort. Lägg dina barns skolfoton eller bilder från din semester till mixen med färgglada magnetiska ramar. Du kan förvandla en bild i ett kylskåp konstverk.

Instruktioner

1 Mät de foton som du vill rama in. De flesta bilder finns i standardstorlekar: 2 med 3, 4 x 6 eller 5 av 7. Tillsätt 1 tum till din mätning runt. Detta kommer att vara storleken på ramen som du kommer att skära ut. Till exempel, om ditt foto mäter 2 av 3 inches, kommer du klippa ut en ram som mäter 4 av 5 inches.

2 Mät din rammätning på den magnetiska arket och klipp ut. Detta kommer att vara på utsidan av ramen.

3 På ytan av magneten, dra en linje parallellt med varje kant av magneten, 1/2 tum från kanten. Du kommer att ha skapat en rektangel kontur i mitten av magneten.

4 Skär försiktigt ut centrum rektangel från din magnet med hjälp av en kniv. Du kommer att ha en magnetisk ram som är halv-tums bred runt.

5 Måla ena sidan av magnetisk ram med akrylfärger, eller tillämpa färgglada klistermärken. Låt färgen torka ordentligt innan du använder ramen för att hänga en bild på ditt kylskåp. Helt enkelt centrera ditt foto inuti ramen, och hålla ramen till metallen.