International B250 Diesel Traktor Specifikationer

International B250 Diesel Traktor Specifikationer


McCormick Tractor Co., grundat 1834, är känd över hela världen för sina International Harvester och Farmall traktormodeller. 1954 presenterade företaget sitt internationella B250, en mindre traktor än tidigare modeller som fortsatte att mekanisera små gårdar över hela världen. Innan dess har många av dessa små bönder sannolikt förbereder fält med hästar och plogar.

Motor

Internationella B250 kom nya med en fyrcylindrig dieselmotor med ett insprutningspump och fyra injektorer som kan generera en nominell 30 hästkrafter.

specifics

Den B250 kom med gummidäck - en relativt ny utveckling på 1950-talet - och det var Storbritanniens första traktorn har skivbromsar och differentialspärr. Det har också två styrstavar.

Hitch och utseende

Den B250 har en tre-punktslyften, kan dra små och medelstora plogar, liksom väg att köra. Vissa modeller gjordes med störtbågar, men i allmänhet fyra växelkoppling, fingerformade ratten och botten-formade metallsäte var höjden av sin lyx. Det har tillverkats i godis-äpple röd, en internationell och Farmall varumärke.