Vilken typ av sand är att spela sand?

Vilken typ av sand är att spela sand?


Sandlådor behöver fyllas med lek sand, inte bara någon form av sand. Vissa sand har starka kemikalier, insekter och djur avföring i dem, som kan vara skadliga för människors hälsa, särskilt bland barn. Typer av säker lekplats sand är karibisk strand sand, roligt sand, vit säkra sand och Sandtastik.

Caribbean Beach Sand

Karibisk strand sand, en vit spela sand med en naturlig kalkhaltig framträdanden, är bra och jämn i konsistens eftersom den innehåller jordskal, koraller och aragonit. Sanden kommer direkt från Karibiska havet och är helt naturlig utan tillsatta färgämnen eller kemikalier. Detta spel sand är bra för barn som gillar att bygga sandslott i sina sandlådor.

Fun Sand

Kul sand finns i olika färger som lila och blått och kan användas inomhus och utomhus sandlådor. Texturen hos denna sand känns sandstrand, och det kan användas för att göra formade SandCastles, snäckskal, sköldpaddor, fisk och krabba designer i sandlådan. Denna sand är gjord av termoplastiska mineraler och är fri från damm och gifter.

Vit Safe Sand

Vit säker sand görs med feldspathic sand, som inte har någon kiseldioxid eller kvarts. Barn kan säkert använda denna sand för att bygga sandslott och göra gjutna sand mönster som havssköldpaddor, sjöstjärnor, segelbåtar och hummer. Vit säker sand är fin som sandstrand, utan en hel del damm.

Sandtastik

Sandtastik är en fin sand som finns i olika färger som vitt, blått, lila, grönt, rosa, röd, orange, solbränna, gult, svart och brunt. Mjuk och smidig i konsistens, är denna sand liknar havet stränder och öar. Detta spel sand kan användas inomhus och utomhus sandlådor och är säker för barn eftersom det är kiseldioxid-fri.