Födelsedag Idéer för en kvinna Turning 60

Födelsedag Idéer för en kvinna Turning 60


Tänk dig en kvinnas intressen och hobbies att planera en födelsedagsfest 60 som kommer att vara speciell för henne. Hennes personlighet kommer också att hjälpa diktera om hon skulle föredra en stor bash eller en intim sammankomst mer. Välj ett tema för partiet att knyta ihop aktiviteter, mat och dekorationer.

'50s Themed party

En kvinna som är roterande 60 år föddes under 1950-talet, så värd en födelsedagsfest som vänder sig till 50-talet för inspiration. Bjuda in gäster att komma utklädd i pudel kjolar eller andra fulla knälång kjol, bobby strumpor och sadeln skor. Om män deltar partiet, kan de bära koftor eller sportjackor och loafers. Spela musik från favoritartister, däribland Elvis Presley, Buddy Holly, Little Richard och Chuck Berry. Servera mat som skulle ha funnits på en "50-talsstil diner, inklusive hamburgare, milkshakes och frukt cups.

quiltning Party

Om en kvinna har quiltning, fira sin 60-årsdag genom att samla vänner att göra en särskild täcke tillsammans. Samla tyg, nålar, tråd och andra förnödenheter för att göra individuella quilt torg. Har alla på festen göra en kvadrat täcke som hyllar kvinnan vänder 60. För mat, servera varmt te, scones, te smörgåsar och en tårta toppat med färsk frukt. När festen är över, bör festfixare samla alla rutorna och sätta ihop dem till ett täcke för att ge en gåva till födelsedags gal.

destination Tema

Om kvinnan ser fram emot att resa till en viss internationell destination när hon uppnår pensionsåldern inom några år, fira sin 60-årsdag med ett parti som innehåller delar av denna destination. Dekorera med bilder och flaggor från hela landet. Har partiet tillgodoses genom en restaurang som specialiserat sig på denna typ av mat eller prova på att göra några giltiga internationella livsmedel. Spela en frågesportspel för att se vilka av partiets gäster vet mest om i landet.