Felsökning en dator mikrofon

Felsökning en dator mikrofon


Dator mikrofoner tenderar att vara elektretmikrofoner kondensatormikrofoner i motsats till dynamiska mikrofoner. Skillnaden är att elektretmikrofoner kondensatormikrofoner behöver drivas. Dator mikrofoner kan vara antingen analog eller digital. Problem med mikrofoner kan inkludera dem inte fungerar, volymproblem och feedback --- att högfrekventa irriterande ljud.

Instruktioner

1 Kontrollera att mikrofonen är ansluten om det inte verkar fungera. Analoga mikrofoner infoga i en mikrofoningång på datorns ljudkort, medan digitala mikrofoner har egna ljudkort och användning USB-uttag.

2 Kontrollera en USB-mikrofon dyker upp och volymen är på en nivå som kan registreras. Dubbelklicka på högtalarikonen i meddelandefältet. Klicka på "Alternativ" och sedan "Egenskaper" och se till att USB-mikrofon visas i mixerinställningar där. Kontrollera att din primära ljud och inspelningsenhet är vald om du använder en analog mikrofon. Från "Kontrollpanelen", se till att volymen området av ljuden är inställd. I "Justera volymen för" listrutan, se till att du justera volymen för inspelningen och mikrofonen är vald. Se till att rutan för mikrofonen kontrolleras.

3 Placera mikrofonen bort från högtalarna för att undvika rundgång. Om du använder ett headset för VoIP (Voice over Internet Protocol) program, se till att mikrofonen är inte direkt framför munnen --- bör det vara på sidan och en tum från din mage att undvika snedvridning.