Hur man använder en italiensk espresso Maker

Hur man använder en italiensk espresso Maker


Espresso är kaffe serveras i dess mest potenta och rikaste formen. Det är en stark bryggt kaffe serveras i en pittoreska 85.1gr. demitasse kopp. Ofta kallad "caffe" i Italien, har espresso traditionellt beställas som glädje efter måltid, och at-home italienska familjer använder en kokplatta Caffettiera eller Moka espressobryggare. Det har blivit en viktig kulturell stapelvara. Många kaffeentusiaster samlas i kaféer att umgås medan du smuttar på lockande fyllig smak av espresso. Bli ett hem barista att spara lite pengar och förbereda en utmärkt kopp espresso i några enkla steg med hjälp av en traditionell italiensk kaffebryggare.

Instruktioner

1 Öppna toppen av Mokabryggare genom att skruva loss den övre kammaren, ställ kammaren åt sidan.

2 Dra ut trattformade filter, och fylla den nedre kammaren med kallt vatten upp till säkerhetsventilen nivå. Säkerhetsventilen är en liten knapp på insidan av kammaren.

3 säkert sätta tillbaka filtret på plats ovanför vattenbehållaren.

4 Fyll kaffekvarnen med rostade espresso bönor och mala bönorna på den finaste inställningen.

5 Ta en matsked och mäta två matskedar av fina marken espressokaffe (nymalen eller förmalt). Placera de två matskedar av fina jord espressokaffe inuti mocka s filter.

6 Skruv toppen tillbaka till Mokabryggare. Se till att den övre och nedre delen av krukan är nivå och tätt tillslutna tillsammans. Detta kommer att säkerställa en god tätning och förhindra förlust av ånga.

7 Placera Mokabryggare på hällen och ställa kaminen på medelvärme.

8 Låt espresso att sippra ca 5 minutes.The bryggt espresso kommer att fylla i den övre kammaren av Mokabryggare.

9 När allt vatten har samlats i toppen av Mokabryggare, stänga av spisen och placera potten på en sval brännare.

10 Häll i en 85.1gr demitasse kopp och njuta.

11 Tweak espresso att passa genom att lägga till ingredienser såsom mjölk för att skapa en latte, eller mjölk och chokladsirap för en mer dekadent mocka latte.