Hur att resa med husdjur i flygplanskabiner

Hur att resa med husdjur i flygplanskabiner


Tillåter husdjur att resa i passagerarkabinen med sina ägare är upp till de enskilda varje flygbolag. Flygbolag som tillåter husdjur måste också följa vissa Federal Aviation Administration (FAA) regler. Dessa regler kretsar främst runt storleken på husdjur och säkerhet. Husdjur måste vara tillräckligt liten för att betraktas som handbagage och får inte utgöra en fara eller olägenhet för de andra passagerarna.

Instruktioner

1 Ring flygbolaget innan du reser med ditt husdjur. Flygbolag som tillåter husdjur att resa i kabinen har särskilda regler och begränsningar såsom PET storlek, typ och hålla husdjur finns vid alla tidpunkter under flygningen.

2 Gör ett möte med din veterinär för ett husdjur kontroll. FAA kräver att du bär ett hälsointyg husdjur med ditt husdjur under flygning. Om du tror att ditt husdjur kommer att bli nervös under flygningen, kan du be din veterinär att förskriva lugnande som kommer att hålla den lugna.

3 Håll ditt husdjur ingår i en bur som är lämpliga för deras typ och storlek. Till exempel bör en katt vara i en katt bärare och en fågel i en fågel bärare. Sällskapsdjur låda måste kunna passa under sätet framför dig.