Hur man återvinna använda Troféer

Hur man återvinna använda Troféer


En trofé kan vara en mycket spännande sak att ta emot, och du bör känna en hel del stolthet när du åstadkomma något som förtjänar en vinnande trofé. Men medan en trofé kan vara en skatt ett år, det senare kan bli en annan bit av skräp tar upp utrymme i din garderob eller garage. Istället för att låta trofén att samla damm, kan du återvinna det, så att någon annan kan uppskatta belönas för spetskompetens.

Instruktioner

1 Ring lokala trofé butiker i ditt område. Dessa butiker har ibland återvinningsprogram på plats som gör att du kan ta in dina gamla troféer för återvinning.

2 Kontakta platser som kan dra nytta av donerade troféer. Donera dina troféer är ett bra sätt att återvinna dem. Dessa platser kan inkludera ideella organisationer, lokala skolor, barnserien i lag, allaktivitetshus och bibliotek.

3 Skicka dina gamla troféer till en post-i återvinningsprogram. Dessa program erbjuds av företag som Awards Mall.com och lamm Awards & gravyr, som båda har post-i återvinningsprogram du kan använda.

4 Kontrollera med din lokala återvinningsföretag. Vissa återvinningsföretag kommer att acceptera artiklar som troféer. Du kan använda resurser på nätet för att hitta kontaktuppgifter till återvinnings. Webbplatser som Earth911.com kan du söka efter "Troféer" återvinnings i ditt område genom att skriva in din stad och stat eller postnummer.