DIY surfingbräda Rack

DIY surfingbräda Rack


Surfbrädor, trots den grace och lätthet med vilken de färdas genom vattnet, är skrymmande och svåra att lagra. Du måste hålla dem av slipytorna, och om du har mer än en de måste skiljas från varandra. Du kan bygga en enkel, effektiv surfbräda rack hemma med några enkla punkter. Skivorna står vertikalt på marken och hålls på plats mellan de vadderade pluggar i rack, så din styrelse lagras i prydlig rad mot väggen.

Instruktioner

1 Skär en två-av-fyra till den längd du vill att rack för att vara med en såg. Du bör göra ditt rack i intervaller om 14 inches per surfingbräda. Till exempel, om du behöver lagra tre skivor, två-för-fyra bör vara 42 inches lång.

2 Placera två och fyra platt på ett bord och borra hål på den sida av trä uppåt. Du behöver ett hål i början och slutet av den två och fyra, och var 14 inches i mellan. För en 42-tums ombord, kommer du att ha ett hål i början och slutet av trä, samt ett hål på 14 och 28 inches. Göra hålen en tum i diameter och en tum djup. Centrera hålen längs den horisontella mitten av två-för-fyra.

3 Skär dymlingar till 24 inches lång. Du behöver en 24-tum lång träpinne för varje hål du borrade i två och fyra.

4 Sprid trälim i ena änden av varje tapp och sätt den limmade änden hela vägen in i hålen i två och fyra. Använd en hammare slår i dymlingar ned i hålen.

5 Häng rack horisontellt på väggen med hjälp av en borrmaskin och träskruv, fyra till fem fot från marken. Har en vän att hålla en styrelse vertikalt, så att den vilar på marken mellan två av dymlingar, för att bestämma den bästa höjden för ditt rack.

6 Skjut en skum pool nudel på var och en av tapparna, putsning det till samma längd som pluggen.

7 Fäst skum på tappen med plast buntband och trimma de långa ändarna av slips. Du bör placera zip slips stängning så det nedåt och kommer inte att gnugga på dina skivor.

8 Sätt ett litet öga skruv i slutet av varje tapp. Skruva ögat in i träet tills det är säkert.

9 Knyt ett snöre till varje öga utom den sista och lämna omkring två fot av snöre hängande ner. Knyt hängande änden till nästa ögat att låsa brädor på plats och hålla dem från att falla ut ur racket om de halkar.