Hur man sköter om en Washington Palm Tree

Hur man sköter om en Washington Palm Tree


Washington palm (Wasingtonia robusta) är infödd att torka, sandiga miljöer. Ibland kallas "underkjol palm," trädet kan nå en höjd av mer än 50 fot, vilket gör det till ett populärt träd för foder boulevarder och inramning flervåningsbyggnader. Washington palm odlas från frö, och bör vara professionellt beskäras för att ta bort lurviga döda blad som sloka och omsluter stammen strax under dess kapell. Annat än att det är kraftig tropisk träd ganska lite underhåll.

Instruktioner

1 Välj en plantering webbplats som får sex till åtta timmars direkt sol per dag, och marken måste vara lös, väldränerad, sandig lerjord. Ändra lerjordar med lika delar torv och sand för att förbättra dräneringen.

2 Växt Washington palmer med roten krona ovanför marken linjen. Täck inte roten kronan eller någon del av stammen. Vatten noggrant efter plantering, och varannan dag under de första veckorna. Efter att rötterna växer ut och ned, att hitta sin egen vatten utan ytterligare bevattning.

3 Applicera palm gödnings efter det första året av tillväxten i början av våren och midsommar, följa instruktionerna på förpackningen för att få rätt proportioner för storleken på trädet. Blöt jorden till ett djup av 2 fötter efter att sprida gödsel på rotzonen.

4 Sprid en 3-fotring av kompost, 2 till 4 inches djup, med början 6 inches från roten krona Washington palm. Kompost förhindrar ogräs och gräs från att konkurrera med palm rötter för näringsämnen.

5 Hitta en ansedd träd service att beskära de döda blad, eller "underkjol" undersidan av trädkronorna en gång om året. De döda palmblad är en brandrisk i många torra områden, och gnagare bo i dem.