Hur man bygger en Tattoo Machine

Hur man bygger en Tattoo Machine


För årtusenden, kulturer runt om i världen har tatuerade bilder och symboler på sina kroppar. Antropologer har länge trott att gamla samhällen använde tatueringar kommunicera tribal status och tillhörighet, person- eller familjär historia, eller som andlig skydd när man går in i strid. Idag människor att förvärva tatueringar för någon av flera skäl. Vissa anser att deras tatueringar en förlängning av deras unika personlighet eller välja att placera ett outplånligt märke på sina kroppar för att hedra en betydande personlig händelse eller speciell relation. Oavsett anledning är det klart att även om tatueringar kanske inte för alla, de är här för att stanna. Tatuerare finns i många mindre städer och i de flesta större städer runt om i landet. Under de senaste åren, har tatueringar blivit bärbara konstverk och ett medel för personligt uttryck. Entusiasm för denna form av kroppskonst har lett till utvecklingen av olika sätt att skapa tatueringar hemma. Vissa metoder har visat sig vara ineffektiva, men andra ger överraskande goda resultat. Denna artikel kommer att diskutera hur man bygger en effektiv tatueringsmaskin hemma med hjälp av lätt erhållas objekt. Säkerhetsföreskrifter följa den här artikeln i avsnittet "Varningar".

Instruktioner

1 Ta huvudet av den elektriska tandborsten. Ta tag i toppen av tandborstens ordentligt. Vrid och dra uppåt för att lossa den från sin bas. Det kan finnas pilar som finns på tandborsten för att bistå i att ändra tandborsthuvuden. Använda dessa som en guide för att ta bort den övre delen av tandborsten.

2 Sätt båda batterierna i botten av tandborsten. Lägg märke till att det område varifrån tandborstens huvud avlägsnades har en liten bit av metall omgivet av hårdplast. Använd din avbitare att noggrant skära bort delar av denna plast för att exponera mer av metallen. Försök för att exponera åtminstone 1/4 av en tum av metall om möjligt. Slå på tandborsten. Metallen bör röra sig snabbt uppåt och nedåt. Stäng av tandborsten innan du fortsätter till steg 3.

3 Sätt undan tandborsten och plocka upp gitarrsträng. Ta din avbitare och skär en del av strängen som mäter ca 3 cm lång. Se till att du skär strängen i en vinkel för att säkerställa att strängen kommer att vara mycket skarpa och mindre smärtsam. Hålla den andra änden av strängen trubbiga och jämn. Detta kommer att bli din nål. Sterilisera nålen genom att först slå på lättare och placera nålen i det nedre blå delen av lågan i tre till fem sekunder. Häll en matsked av väteperoxid i en liten skål och låt nålen kvar nedsänkt i peroxid i fem minuter.

4 Tvätta händerna noggrant med tvål och vatten (även under naglarna). Skaka händerna och applicera desinfektionssprit. Skaka händerna igen i luften i upp till fem minuter för att låta alkoholen att avdunsta och torka händerna. Sätt på sterila skyddshandskar. Ta bort nålen och placera den på en steril bomullstuss för att torka. Ta Super Glue eller gummicement och placera en liten mängd på metallstycket nu exponerad vid toppen av tandborsten. För in den trubbiga änden av nålen in i klistret. Du kan behöva långsamt mer lim för att stadigt fästa nålen. Håll nålen rakt eller upprätt med ena handens fingrar när det torkar (mindre än en minut för superlim). När limmet har torkat, rulla den nya tatueringsmaskin i sterilt bomull tills det skall användas. Ta bort och kasta dina handskar.

5 Använd din tatueringsmaskin genom att först upprepa handtvätt instruktionerna som beskrivs i steg 4 och sätta på ett nytt par av sterila handskar. Doppa steriliserad nålen i väteperoxid och placera maskinen på en ny steril bomullstuss medan du drar din design för hand. Spåra din design på det område som ska tatuerade med en icke-permanent markör. Ta bort tatueringsmaskin från den sterila bomull och häll bläck i en ren skål. Doppa nålen i bläcket. Slå på den elektriska tatueringsmaskin. Nålen ska pulsera upp och ner snabbt. Spåra din design lätt, stadigt och långsamt med tatueringsmaskin. Nålen kommer att tränga igenom ytan av huden medan avsättning av bläcket som du spåra konturerna gjord med din markör. När du är klar, kommer i linje med markören blekna, lämnar bakom den nya tatuering.