Hur man skapar en e-flyer

Hur man skapar en e-flyer


E-postmarknadsföring är ett fantastiskt verktyg, och skapa en e-post flygblad är kul! "E-flyer" är en bred term. Vid tillämpningen av denna artikel, låt oss anta detta är en html-annons, jämförbar med de som du får från Amazon.com och andra återförsäljare. E-postmarknadsföring drar svar är jämförbara med dem från direktreklam för en bråkdel av kostnaden.

Instruktioner

Hur man skapar en e-Flyer

En Creative. Använd en mall, särskilt om du är nybörjare. Det finns en mängd goda på marknaden. Bara välja noga för att hitta en som anpassar sig väl till färgschema och logotyp.

2 designelement. Överväga några designelement, även när du använder en mall. Som ersättning för personer med nedsatt syn, leta efter mallar med hög kontrast, sans serif typsnitt och medelstora storlekar typsnitt. Se till att bilderna är lämpligt att publiken och säsongen. Se till att ditt varumärke är konsekvent med andra marknadsförings fordon, såsom skyltar, broschyrer och brevpapper. Kontrollera att alla länkar är understrukna och konsekvent färg.

3 mål. Utveckla ett tydligt mål för vad du vill att din e-post flyer att utföra. Om du inte vet, kommer läsaren inte vet, och han kommer att uppfatta din e-post som bara mer "brus". Gör det enkelt för läsaren att ta önskad åtgärd. Håll din begäran tydlig och rättfram bildar din registrering enkel och navigations direkt. Se till att ditt budskap är anpassad till publiken. Ett e-post till studenter kan ta en ton långt skiljer sig från en e-post till en grupp av företagens investerare. Se till att din uppmaning är tydligt och läsaren behöver inte bläddra för att lokalisera den. Det skall placeras på en plats och formateras på ett sätt som ögat är naturligt dras till den. Förmedla en känsla av brådska genom att införliva utgångsdatum på dina erbjudanden. Detta kommer också att skydda dig bildar ansvar ifall en kund sparar e-flygblad och vill ha samma pris tre år senare. Anpassa din e-post, både i ämnesraden och i själva e-postmeddelandet när det är möjligt.

4 Kopiera. Skriv ditt exemplar med en aktiv röst och gå tungt på verb. Kopiera måste vara lätt läsbar, eftersom du kommer att ha mindre än en sekund för att fånga läsarens uppmärksamhet. Skriva e-post flygblad i en samtalston är bra men undvika överutnyttjas ord och dålig grammatik.

5 Funktionalitet. Se till att alla navigering är klar och användarvänlig. Dubbelkolla varje länk för att se till att det fungerar och går till rätt webbsida. Inkludera en länk till din sekretesspolicy på varje sida. Om du inkluderar en länk som tar läsaren till en annan än din egen webbplats, anmäla att de lämnar din webbplats och att den politik som webbplatsen de går in kan skilja sig från din egen. Som en allmän regel inte begära personlig information direkt från en e-post. Det är en taktik som ofta används av brottslingar och har kommit att betraktas som dålig form genom de flesta ansedda emailers.

6 lagkrav. Din ämnesraden måste vara ett tecken på det faktiska innehållet i e-postmeddelandet. Du måste inkludera din fysiska adress i e-postmeddelandet. Du måste ge läsaren möjlighet att välja bort framtida marknadsförings utskick. "Vuxen" innehåll bör aldrig distribueras via e-post. "Från" raden i din e-post måste vara korrekt. Var noga med att inkludera alla lämpliga friskrivningar. Publicera bilder bara när du har laglig rätt att göra det. Copyright ditt innehåll om du vill det skyddade.