Colors of Fuchsia växter

Colors of Fuchsia växter


Fuchsia växter odlas för sina färgstarka, tropiska ser blommor som kan blommar en massa, locka bin, fjärilar och kolibrier till din gård. De flesta fuchsia växter är frost anbud och därmed i kallare klimat är säsongs odlas i hängande korgar, behållare eller som krukväxter, men det finns flera härdigare sorter som kan bära lätt frost för liggande användning. I varmare klimat, kan fuchsia växter växer året om med en visning av levande, iögonfallande blommor. Lika attraktiva som de fuchsia blommor är, kan bladverket av fuchsia växter också lägga till färg och visuell intresse för miljön.

grön leafed

Med tusentals fuchsia växtsorter, färg, storlek och utseende av blomman Ersätter väljer anläggningen för dess bladverk färg. De flesta fuchsia växter har en kompletterande mitten till mörkgrön bladfärg, som accenter spektakulära blommor. Nyp av nya gröna blad tillväxt på slutet av din fuchsia stjälkar att främja en fylligare lövverk leta efter din anläggning.

Lime Grön bläddrade

Det finns flera varianter av fuchsia växter som har blad i limegrönt, några med variationer av limegrön i kombination med slående färg. Färgen på fuchsia lövverk accenter och sätter ljus färgade blommor förutom bladen. Eftersom fuchsia växter trivs i skugga och halvskugga, kan odla växter med lättare, ljusare limegrön lövverk ge intryck av ljusare ett mörkt område i din trädgård eller veranda. Fuchsia Genii är en limegrön blad växt eller, för en spektakulär bladverk visning, växer upprätt fuchsia autumnale med gyllene gröna blad som är färgade med orange och lila.

brokiga leafed

Brokiga leafed fuchsia växter lägg till intressanta visuella textur till anläggningen som helhet, blanda blad och blommor. Bladen på en brokig fuchsia inkluderar en krämig vit färg med djup grön. Det kan finnas en antydan av ros eller rött på bladet, som med Tom West och Sun Ray fuchsior. Hardy bush-typ fuchsia Variegata har rundade blad som kantas i grädde, som gör det mer frost anbud smällare fuchsia.

röd leafed

Flera brokiga-bläddrade fuchsior, och några limegrön blad innehåller en rodna rött, rosa eller plommon i bladen, men en sann rödaktig fuchsia blad sorten är svårt att komma med. Kiwi Sheen fuchsia är en trädliknande växt från Nya Zeeland med rosenröda blad och kanelfärgade bark som infördes i USA under 2009.