Idéer för en andra Anniversary Celebration

Idéer för en andra Anniversary Celebration


Den traditionella symbol som används för att fira ett par slutföra sitt andra år av äktenskap är bomull, en representation av hållbarhet, eller halm. Att modernisera saker, människor ger fint porslin, som symboliserar elegans och skönhet, som en andra årsdagen gåva istället. Det finns ett antal saker du kan göra för att markera det andra året av äktenskap och slips i både traditionella och moderna tull att fira denna milstolpe i ett par liv.

Allt om "två"

Planera ett datum för dig och din make som fokuserar på nummer två. Du befinner dig två personer som har varit tillsammans i två år, så ta lite tid att fokusera på detta faktum och fira den. Har en dubbel-funktion filmkväll av dina favoritfilmer eller besöka dina två favoritrestauranger för middag sedan dessert. Att knyta traditionella inslag, gå på en hö rida och stargaze efteråt, eller plocka ut två nya badrockar att bära; en för var och en av er. Om du känner för det, planera en dubbel-datum som en del av din fest.

Traditionell tema Party

Planera en andra årsdagen parti med en traditionell gåva tema. Eftersom de två traditionella gåvor inkluderar bomull och halm, kan du kombinera de två elementen eller välj ett. Till exempel, kasta en "stråhatt" parti där alla gäster kommer i en stråhatt. Om paret emot gåvor, berättar gäster att ta saker som rör bomull eller halm som kommer att vara användbar runt deras hem. Om det finns en stor gästlistan, kommer en del människor måste få kreativ med sin Gifting så paret inte sluta med 10 uppsättningar av nya lakan.

Återupplev året

Återupplev de stora ögonblicken i ditt andra år av äktenskap tillsammans. Om du har hittat en restaurang som du båda verkligen njuta av eller en ny favoritfilm att titta på som ett par, börja där. Gör saker som betyder att få ett nytt jobb, flyttar till en ny plats, få nya vänner eller har ett barn, eller åter platser där du har delat enkla men speciella stunder tillsammans under det senaste året. Planera detta i förväg med din make att se till att du inte lämnar något.

bomull Galen

Även om bomull är en traditionell, gammaldags gåva, är det fortfarande ett material som är otroligt användbar runt moderna hem. För din andra årsdagen, gå på en shopping datum för att uppdatera bomullsplagg i sovrummet. Till exempel hitta en uppsättning av hög tråd räkna bomullslakan, morgonrockar, rolig personlig bomull kläder och underkläder eller underkläder. Om du inte vill fokusera så mycket på ditt sovrum, köpa fönster beslag, kasta filtar eller nya handdukar.