Dop Gäst gåvor

Dop Gäst gåvor


Dop kan uppstå i alla åldrar inom olika kristna religioner, men en stor mängd dop center runt spädbarn. En dop är en ceremoni där en person initieras i religionen och officiellt betraktas som en kristen. Föräldrar inbjuder ofta familj och vänner för att visa dop av sitt barn, och många vill fira händelsen med favörer för sina gäster. Dop gynnar sträcker sig från mindre handgjorda tokens till utsmyckade, dyra presenter.

Personliga mat gåvor

Party gynnar företag kommer ofta göra personliga gåvor som presenterar föda för dop. Dessa livsmedel gåvor inkluderar kakor, choklad, och påsar av jelly beans. Med personliga cookies kan cookies bakas i former som representerar kristendom, såsom ett kors eller duva. Kakorna sedan iskallt och dekorerade innan ett personligt meddelande skrivet på glasyren. Många föräldrar väljer att inkludera barnets dop datum och fullständiga namn. Choklad gåvor är förpackade med speciella personliga omslag med barnets namn och dop datum, tillsammans med någon design föräldrarna väljer. Vissa föräldrar ger gästerna minnes minttins terar barnets dop datum och en bild.

Ljus och ljushållare

Ljus är ett bra sätt att fira ett dop. Små värmeljus kan placeras i burkar med lock notera dagen för dop så att dagen kommer att bli ihågkommen för många år framöver. Dessutom kan ljusstakar har klistermärken på utsidan med dop datum. Vissa favör tillverkare kommer att gravera en glas ljusstake med den speciella dagen. Föräldrar kanske vill helt enkelt ge en ljushållare som är en symbol för händelsen, såsom en med en ängel eller tvär bifogas.

Dop Remembrance Kort

Dop minnekort är en minnessak som kan fungera som ett bokmärke. Korten har ofta en bön och barnets namn och födelse dop. Många kort kommer med en liten charm Gipsplatta i form av ett kors, duva, eller ängel. Dessa kort kan dekoreras på ett sätt som föräldrarna önskar, såsom specifika färger eller gränsmönster. Minne kort kan också ha bilder på barnet och föräldrarna.

Nyckel ringar

Personliga nyckelringar är ett sätt för gäster att komma ihåg dop på ett funktionellt sätt. Det finns flera olika nyckel ringar tillgängliga, såsom tvär former, änglar, duvor och hjärtan. Några viktiga kedjor kan utformas så att namn och datum för dop är bunden via en stick-on etikett designad av föräldrarna. Andra viktiga kedjor kan köpas med barnets namn och födelse dop ingraverat. Föräldrar kan välja en kristall nyckelring med en liten tagg fäst med barnets namn och födelse dop. Nyckel ringar kan också motsvara ett dop parti tema.