Hur man skriver ett brev till din framtid själv

Hur man skriver ett brev till din framtid själv


Skriva ett brev till dig själv för framtida läsning liknar en personlig tidskapsel. Ett sådant brev kan innehålla budskap om hopp, påminnelser av en händelse i ditt liv eller tillrättavisningar av saker att inte glömmas bort. Oavsett orsaken till sammansättningen av ett brev som skall läsas vid ett senare tillfälle, skriver detta informella, vänliga brev följer samma regler för brevskrivning används för motsvarande med dig själv eller någon annan i dagsläget.

Instruktioner

1 Skriv det datum brevet består i det övre högra hörnet på pappret.

2 Skriv en hälsning, även kallad en hälsning till dig själv. Till exempel, Dear (namn), Hej framtida själv, eller Dear (namn) 20 __ av (som specifikt datum läsas, i förekommande fall). En hälsning förmedlar välkomna.

3 Skriv ett stycke som förklarar varför du skriver brevet till dig själv.

4 Skriv ett stycke för varje ämne du vill täcka i brevet. Till exempel, i andra stycket, kanske du vill diskutera en traumatisk händelse som har hänt dig. I tredje stycket får du vill detalj vad du gjorde för att gå bortom händelsen. I det sista stycket, kanske du vill ge ett budskap om hopp till din framtid själv att du kan göra det genom svårigheter. Skapa en ny punkt för varje ämne.

5 Inkludera en stängning. Vanliga förslutningar "uppriktigt", "lyckönskningar" eller "Tack för din tid." Skriva ditt namn under stängningen.

6 Lägg till en post script längst ned på den sista sidan om du glömmer att skriva något i kroppen av brevet. En post skript ofta kallad PS och var nödvändig dagarna före datorer, när du lägger till information som krävs omskrivning eller skriva om hela brevet.