Hur man kan öka din försäljning säljer Avon

Hur man kan öka din försäljning säljer Avon


När du säljer Avon Products, du är ansvarig för ditt eget företag och hur du kör denna verksamhet har en stor inverkan på din intjäningsförmåga. Om du vill njuta av framgång som en Avon representant, måste du behandla dina Avon försäljning som ett företag, och det innebär att sälja den på ett effektivt sätt. Som en Avon representant, har du rykte och kraften i Avon varumärket bakom dig, men du måste fortfarande göra din del för att göra ditt företag framgångsrikt.

Instruktioner

1 Kontakta de personer som driver lokala jordbrukare marknader, loppmarknader och liknande försäljningsplatser. Hyr en monter eller bord på dessa marknader och använda den för att sälja dina Avon produkter.

2 Ta ett sortiment av Avon produkter med dig till din arbetsplats. Var noga med att kontrollera med din chef först, eftersom vissa företag har antisolicitation politik som hindrar anställda från att sälja saker.

3 Skriv upp visitkort med ditt namn, telefonnummer, e-postadress och webbplats om du har en. Använd dessa visitkort att bygga din Avon affär genom att dela ut dem till människor du möter varje dag.

4 Ställ in en profil på populära sociala medier webbplatser och använda dessa platser för att marknadsföra dina Avon produkter. Inkludera en länk till din webbplats om du har en och anger vilken typ av Avon produkter som du säljer när du skapar din personliga och professionella profil.

5 Placera en Avon tecken på framsidan av ditt hem. Inkludera ditt telefonnummer på skylten om du vill potentiella kunder att kontakta dig hemma.

6 Wear Avon kläder, parfym, smycken och smink på en regelbunden basis. Var beredd på att säga till dem som förgyller din stil om din Avon affär.

7 Carry små provprodukter med dig och dela ut dem till människor du möter. Ge dem några exempel produkter tillsammans med ditt visitkort. Inbjuder dem du möter att kontakta dig för ytterligare produkter.

8 Kvarstår att öka din försäljning och söka nya kunder. Följ upp med dem som du har gett broschyrer och be namnen på andra du kan nå ut till såväl. Arbeta ditt nätverk och använda den för att hitta nya potentiella kunder och utveckla din Avon affär.