Ceder hem måla idéer

Ceder hem måla idéer


En ceder hem använder normalt cederträ sidospår för att täcka de yttre väggarna i ett hem. Cedar ser bra ut precis som de är, men många människor inte gillar utseendet på exponerade trä. Om du väljer att måla trä, det finns flera färg formler som kan arbeta med cederträ. Om ceder är ny, vänta några veckor eller månader innan tätning och målning för att tillåta garvsyror naturligt komma ut ur skogen.

ceder Sealer

Om du vill behålla utseendet på nakna trä men ändå vill lägga till det skydd som färg ger, kan du använda en ceder sealer och konserveringsmedel för att träet. Dessa konserveringsmedel försegla träet mot skador som kan uppstå från insekter, väder, fukt och solljus. De tätningsmedel appliceras som vanlig färg, typiskt med en färg spruta. För bästa resultat, se till att träet är ren och torr innan du använder sealer. Vissa tonade ceder tätningsmedel finns också.

latexfärg

Standard utomhus latexfärg är en lämplig färg för cederträ. Med latexfärg, två eller flera skikt av primer är nödvändiga för att skydda lacken och träytan själv. Du kan använda färgen med en rulle, pensel eller spruta. Följ primer ansökan med valfri färg. Vita eller mycket ljusa färger, men kan få lite färg-blöda igenom från garvsyra i träet.

Akrylfärg

Någon formel och blandning av akrylfärg kommer att arbeta med cederträ. Men 100 procent akrylblandningar fungerar bäst på ytan av träet. Under akrylfärger, är det viktigt med en beläggning av vattenavvisande träskyddsmedel för att skydda träet från färg och färgen från träet. Följ ansökan med en fläck-blockerande primer för bästa resultat innan applicering av akrylfärg. Med dessa avancerade beredningsmetoder, bör det inte finnas några missfärgning problem, och det är möjligt att använda någon färg av färg.

Oljefärg

Oljefärg formler är avsedda att användas med cederträ kommer också att arbeta i de flesta klimat. Den största nackdelen med oljefärger är att de inte är kompatibla med alla trä behandlingar och konserveringsmedel som används på cederträ. Se till att materialen är kompatibla innan färgen processen. Oljefärg kan motstå de flesta av garvsyra som finns i cederträ, och med en korrekt tillämpning av konserveringsmedel och primer, kan användas med valfri färg.