Hemlagad pirat maskeradkläder idéer

Hemlagad pirat maskeradkläder idéer


Piratkopiering var ett sätt att leva i elisabetanska gånger för sjömän som funnit något arbete under fredstid. Den ursprungliga kläder gemensamma pirater bestod av enkla bomull och läder. Kläder som är mer flamboyant var ett resultat av deras piratkopiering på öppet hav, och bars främst på land eller pirat kaptener. Gör din egen fantasi pirat outfit med alla de finare utstyrsel som en framgångsrik pirat skulle Don.

Kläder

Inkompatibla bitar av kläder gjorda av canvas, läder och ull var normen i piratkläder. Pirater bar åtsittande lådor som gjorde det möjligt för dem att slutföra sina sysslor ombord på ett fartyg. Gör ett par fina byxor eller korta byxor, från lyxiga tyger som bärs av aristokrater och rika pirater. För att göra kläder, använder överdådiga tyger som sammet, damast, silke eller taft, vanligtvis bärs endast av överklassen. Använd färger som lila, röd och mörkblå, som lagar den period förbjudna att användas av alla utom de övre samhällsskikten. Gör pösiga ärm, spets-trimmade, Ruffed skjortor från bomull, lin och silke.

hattar

Den gemensamma pirat bar en mössa eller Monmouth mössa, ombord på fartyget. Snusnäsdukar skulle hålla svetten ur pannan av en pirat när du arbetar. Tri-majs eller tre hörn hatt var normen för pirat kaptener att bära både på fartyget och på land. Gör din tri-majs hatt fantasi genom att sy breda band eller flera smala band av genomarbetade guld-fläta trim runt undersidan av brättet. Lägg till exotiska strutsplymer och påfågelfjädrar för mer avancerade hattar.

ytterkläder

Överklassen verk lagar om som kunde bära vad klädesplagg och färgerna för varje klass av medborgare. Västar och dubbletter var prålig ytterplagg som bärs av aristokrater och framgångsrika pirater, som var dubletter och frock rockar. Gör dem från sammet, brokad eller taft. Lägg arbetade guld fläta trim och stora, fina metallknappar. Gör din dubb från crimson, lila, blå eller svart sammet och försköna med omfattande guld fläta och snygga mässingsknappar.

Tillbehör

Tillbehöret gör pirat. Gör dina handskar fantasi genom att tillsätta spets-trimmade manschetter, med hjälp av två eller flera skikt av ruggig spetsar att dra sig ur ärmarna på en väst. Lägg gnistan till en lapp för ögat genom att fästa stick-on pärlor i en skalle och benknotor eller annan konstruktion. Gör ett skärp att bära runt midjan under läderbälte med utsmyckade spännen, eller runt hatt, med lyxiga silke eller brokader. Lägg utsmyckade band till flätat skägg eller hår. Innehålla massor av guld, silver och juveler i form av armband, stift och hänge halsband för att visa upp din pirat byte.