Hur man gör och skriva ut din egen superhjälte Emblem

Hur man gör och skriva ut din egen superhjälte Emblem


Ingenting kunde vara mer förtjusande och uppfriskande än en eftermiddag av kreativ lek, springer runt i en superhjälte skjorta med en cape och särskilda befogenheter. Lär dig att skapa din egen superhjälte emblem, skriva ut och stryka det på nästan alla plagg. Du kan göra emblemet stor för skjortor, filtar och gardiner, eller liten för strumpor, handskar och hattar. Oavsett om du gör något som liknar en berömd superhjälte emblem eller skapa en speciell design som är allt ditt eget, är detta en trevlig och relativt lätt hantverk projekt.

Instruktioner

1 Ta ett foto av något du kan använda för din superhjälte emblem. Försök att använda ett foto av dig själv i en speciell dräkt, fotografera en design ritas på papper eller ta en bild av en favorit superhjälte.

2 Ladda upp ditt foto till datorn och redigera den för att passa dina behov. Photoshop och Gimp är idealiska för att ändra storleken på bilden, beskära den, vilket gör det ser ut som en tecknad serie eller ändra det till svartvitt.

3 Skriv ut en testkopia av ditt foto på vanligt skrivarpapper. Kontrollera att färgerna är rätt och att din emblem är rätt storlek för dina behov.

4 Skriv ditt emblem på transferpapper, vilket gör konstruktionen att torka helt innan du tar bort papperet från skrivaren.

5 Värm järn enligt tillverkarens anvisningar. De flesta på transfer kräver låg eller medelhög värme.

6 Klipp ut din emblem från överföringspapper och placera den nedåt på dina kläder objekt.

7 Ställ strykjärnet ner ovanpå överförings papper och hålla den på plats under några sekunder innan du flyttar det till nästa avsnitt av överföringen.

8 Se till att designen är noggrant överförs till kläder objekt, och sedan dra bort skyddsfilmen.

9 Låt plagget svalna helt innan du använder den.