Hur att reparera duken på en ruta våren

Hur att reparera duken på en ruta våren


En ruta våren ger nödvändigt stöd för din madrass. Den används ofta i flera år, även genom nya madrasser och bäddmadrasser. Med tiden, missbruk som rutan springs får börjar visa. En av de vanligaste tecken på slitage är i tyget som täcker insidan och utsidan. Oftast det material som används är cambric, en lätt väv som används i många klädselapplikationer. Om mottagaren fjädermaterial är skadad, reparera den genom att ta bort den gamla trasan och återvinna det med ny cambric.

Instruktioner

1 Ta bort alla den gamla trasan från din box våren, inklusive eventuella häftklamrar eller dyckert som håller det på. Du kan behöva använda en tång för att ta bort häftklamrar eller brads.

2 Lägg en bit batist över resår tillräckligt stor för att täcka hela rutan våren med minst 4 inches av överlappning på alla sidor. Reparation duk på antingen den övre eller nedre delen av din box våren med batist tyg. Överallt där reparation är nödvändig, täcker det hela sidan.

3 Använd en häftpistol att börja fästa batist till träramen. Börja med häftning batist till mitten av varje sida, som arbetar motsatta sidor i följd och dra batist tätt före häftning. När du har mitten av varje sida häftade ner, börja arbeta mot hörnen. Dra alltid batist tätt innan du häfta och byta sida ofta.

4 Klipp bort överflödigt batist från kanterna med en sax.