Hur man tråd två switchar till Two Lights

Hur man tråd två switchar till Two Lights


Om du har ett rum som du anger från två olika platser eller en trappa du vill ha tänt men du vill inte gå ner för att släcka lampan, så finns det en lösning. Om du har dessa problem, följ denna guide för att koppla två eller fler lampor tillsammans och få dem kontrolleras av två strömbrytare för att eliminera dessa problem.

Instruktioner

Anslutning av Armaturer till två switchar

En Studera grundläggande schema ovan. Medan de två växlar och två armaturer kan vara långt ifrån varandra, är detta den grundläggande uppfattning om vad du måste göra. Bestäm var du vill att dina väggbrytare och klipp ut lämpliga hål. Innan du arbetar med strömförande ledning, se till att stänga av brytare av.

2 Se till att dina armaturer är kopplade i serie. Med andra ord behöver du en tråd från en omkopplare som matar andra armatur. Kör tråden från den första armatur till en switch och kör kabeln från andra fixturen till den andra omkopplaren.

3 Anslut kabeln från den första fixturen till upp till vänster på den första omkopplaren. Köra två trådar från toppen och botten av den högra sidan av denna växla hela vägen till den andra omkopplaren.

4 Anslut de två ledningarna från den första omkopplaren på vänster sida av den andra omkopplaren. Kontrollera att den första viran förbinder de två övre skruvarna och den andra viran förbinder de två nedre skruvarna. Anslut kabeln från den andra armatur till bottenskruven till höger om denna knapp.

5 När alla dessa trådar är anslutna, se schemat så att du har anslutit allting korrekt. När du är klar ansluter strömförande ledning tillbaka till första strömbrytare. Du bör nu ha ström till båda armaturer som kontrolleras av två omkopplare. Om omkopplarna är båda i samma position, antingen båda uppåt eller både ner, bör belysningen vara på. Om omkopplarna är motsatta, kommer lamporna är släckta.