Hur SLAMMA Bricks

Hur SLAMMA Bricks


Tegelväggar blir tråkig och missfärgade med tiden. Villaägare använder ofta färg för en färgstark tegel finish, men det finns en bättre alternativ. SLAMMA täcker tegel med en beläggning som absorberar i murverket utan fånga fukt. Den är gjord av naturliga ogiftiga ingredienser och det har även en svampdödande effekt. Kristallerna som bildas på utsidan klamra sig fast vid tegel och betong för en skyddande yta som är porös för ångor, men motstår fläckar. Ägare av historiska byggnader gäller SLAMMA för sten för en naturlig åldern utseende.

Instruktioner

1 Häll en handfull av kalk pulver i en hink. Tillsätt vatten och rör om med en visp tills lösningen är tunn och mjölkig att göra en tegelsten finish. Täck och låt stå i två till tre dagar.

2 Vispa lösningen och tillsätt tillräckligt med vatten för att göra det tunn och mjölkig igen. Sila blandningen genom färg silar för att avlägsna alla klumpar. Lösningen är klar att appliceras på tegelstenar.

3 Fukta tegelväggen vara klar med en dimma från en slang och spruta. Arbetet med en vägg som inte är i direkt solljus.

4 Doppa en stor pensel i lösningen och sprida den på väggen jämnt. Se till att SLAMMA täcker tegel jämnt för det första skiktet. Tillåt pälsen att torka i två eller tre dagar före tillsats av en andra beläggning. Täck väggen med åtminstone fyra skikt med samma härdningstiden för varje skikt. Applicera SLAMMA till tegel med mer eller mindre av lösningen i vissa fläckar på den tredje och fjärde skikt för att ge målet en äldre utseende.