Hur man installerar ordförande Vävband

Hur man installerar ordförande Vävband


Reupholstering en stol är ett sätt att rädda en familjeklenod eller skapa en attraktiv och funktionell möbel från ett garage försäljning fynd. En stoppad stol har flera lager. Du kommer att göra med det yttre lagret av tyg, naturligtvis, men de underbyggnad är lika viktiga för en attraktiv restaurering. Dessa skikt består av säckväv och muslin beläggningar, stoppning, fjädrar och band. Bandet består av 3- till 4-tums-breda band av tätt vävt tyg som är uppsatt och sammanflätade på botten av sätesramen för att skapa en plattform för fjädrarna.

Instruktioner

1 Mät botten av stolsramen när den gamla stoppning, är fjädrar och vävband avlägsnas. Bestäm hur många remsor av bandet du behöver och lägga till 3 inches till längden på varje del för att möjliggöra häftning.

2 Leta reda på mitten av varje sida på stolramen och markera var varje bit av bandet kommer att centreras. Använd mängd av bandet band som kommer att skapa en solid grund för fjädrarna. Den punkt där bandet remsorna korsar bör vara säte för varje fjäder.

3 Placera den första remsan på baksidan mitten av ramen med en tum av remsan sträcker sig förbi ramen. Starta varje avsnitt av bandet från rullen. Inte skär dem i förväg eftersom de kommer att sträckas på plats.

4 Tack tre vävband nubb i rad tvärs över änden av remsan. Undvik hålen från tidigare nubb, om möjligt. Vik över kanten på bandet och tack igen, precis framför den första raden. Håll träet spricker genom att förskjuta stift.

5 Dra bandets längd till fronten, var noga med att hålla det rakt. Med hjälp av en träbit eller en band bår, sträck bandet tätt nog att fjädrarna kommer att stödjas. Testa det genom att ställa den med ett finger; det ska knäppa. Please ner med tre stift längs fronten. Klipp bandet en tum från den raden, vika tillbaka och slår igen.

6 Fäst återstående remsor av bandet fram och tillbaka på samma sätt.

7 Starta i mitten av en sida för tvärstyckena. Väva band genom de främre-to-back bitar före halsning av lösa änden. Stretch, klippa och tack alla tvärstyckena som du gjorde de främre-to-back remsor, efter vävning varje genom.